Cum sa...

#factori esentiali #alegerea usilor multifunctionale #usi multifunctionale

4 factori esentiali in alegerea usilor multifunctionale

Ai nevoie de o usa pe care o poti personaliza dupa bunul plac? Iti doresti o anumita culoare, o anumita insertie de fereastra, dar si o rezistenta crescuta, pe termen lung? Daca raspunsul este afirmativ, trebuie sa investesti intr-o usa multifunctionala.

Acest tip de usa iti ofera toate avantajele de care ai nevoie. O poti alege in functie de dimensiunile de care ai nevoie si de culoarea potrivita spatiului in care urmeaza sa o amplasezi. In plus, ai garantia ca este fabricata din metal de calitate si ca va rezista ireprosabil timp de ani intregi.

Daca esti curios si vrei sa afli mai multe despre usile multifunctionale, iti vom prezenta cativa factori esentiali de care sa trebuie sa tii cont cand faci achizitia.

1. Modelul

Avantajul principal in cazul usilor multifunctionale este versatilitatea, iar acest lucru se vede clar din varietatea imensa de optiuni in ceea ce priveste aspectul lor.

Usile multifunctionale sunt disponibile in varianta simpla sau cu insertii de ferestre. Acestea din urma pot fi rotunde sau dreptunghiulare, fiind potrivite pentru spatii precum spitalele, scolile, gradinitele sau centrele comerciale.

De asemenea, usile de acest tip pot fi dotate atat cu clante standard, cat si cu bara antipanica, aceasta fiind o optiune ideala pentru spatii in care accesul rapid este foarte important: spitale, cladiri cu birouri si nu numai.

De regula, usile multifunctionale sunt disponibile intr-o gama variata de culori RAL, de la cele neutre si deschise, pana la cele mai creative, potrivite pentru spatii de tip gradinite, afterschool, locuri de joaca si asa mai departe.

Astfel, indiferent de locul in care vrei sa montezi usile, acestea pot fi personalizate in nenumarate feluri, pentru a se potrivi perfect in context.

2. Deschiderea

Pe langa optiunile de mai sus, usile multifunctionale pot avea si calitatea de a fi reversibile. Mai exact, ele pot fi montate sa se deschida in ambele directii – cu clanta in stanga sau in dreapta.

Acest lucru vine in avantajul tau, mai ales daca vei cumpara mai multe us ice trebuie montate intr-un spatiu. In acest mod, vei putea cumpara acelasi produs in mai multe exemplare, fara sa iti faci griji cu privire la sensul de deschidere care se va potrivi sau nu intr-un anumit loc.

3. Numarul de canate

Exista usi multifunctionale simple sau usi multifunctionale care se moteaza pe doua canate. Acest lucru inseamna ca vei avea o usa dubla, perfecta pentru spatii mari, care necesita mult loc de tranzitie.

Usile cu doua canate pot fi o varianta buna pentru centre medicale in care accesul cu paturi mobile este esential, pentru depozite unde utilajele necesita mai mult spatiu de tranzitie sau, pur si simplu, pentru spatii cu trafic intens, precum centrele comerciale, cinematografele si nu numai.

4. Rezistenta si durabilitatea

Usile multifunctionale sunt fabricate din metal rezistent si au o structura de tip sandwich. Cu alte cuvinte, cele doua foi de otel au la mijloc un material izolant, precum spuma poliuretanica sau vata minerala.

Aceasta structura contribuie la izolarea termica si fonica, iar unele usi multifunctionale pot avea chiar si rezistenta la foc, timp de 30, pana la 180 de minute.

In plus, metalul poate fi tratat cu un strat suplimentar de solutie impotriva zgarieturilor si a loviturilor. Este vorba despre o substanta ce confera textura de coaja de portocala, textura pe care zgarieturile sau loviturile mici si medii nu o pot deforma.

Acestea fiind spuse, daca ai nevoie de o usa durabila, croita exact dupa necesitatile tale, opteaza cu incredere pentru o usa multifunctionala. In mod sigur, nu vei regreta decizia!

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/KGrn9br2qQw

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului