Case de vedete

#vila Ricky Martin #casa Ricky Martin #ricky martin

Vila de 13 milioane de euro in care Ricky Martin locuieste cu sotul sau si cei doi copii VIDEO

Ricky Martin le-a dezvaluit recent fanilor cum arata noua sa locuinta, intr-un video in care apare alaturi de familie, realizat de revista Architectural Digest.

La scurt timp dupa ce a anuntat ca s-a logodit cu sotul sau, Jwan Yosef, alaturi de care este intr-o relatie de sase ani, Ricky Martin si-a cumparat o vila imensa in Los Angeles, California, unde va locui impreuna cu acesta si cu cei doi copii ai sai, gemenii Matteo si Valentino, in varsta de 9 ani, pe care cantaretul ii are din relatia anterioara pe care a avut-o cu Carlos Gonzalez Abella, dupa ce au apelat la o mama-surogat. 

Noua locuinta se intinde pe 1.050 de metri patrati si este situata pe varful dealului dintr-un cartier select, Beverly Crest, potrivit Los Angeles Times.

Vila are sapte camere si noua bai. Dormitorul cantaretului detine un semineu, o sala imensa de bai si chiar si sauna.  

Resedinta lor este una luminoasa, cu o arhitectura surprinzatoare: „Chiar daca casa a fost extinsa de-a lungul anilor, am dorit sa respectam viziunea initiala – liniile fine, deschiderea si calmul”, spune Ricky Martin.

Recent, Ricky Martin (46 de ani) a anuntat ca s-a casatorit in secret cu partenerul sau de viata, artistul siriano-suedez Jwan Yosef (33 de ani)..
„Sunt sot“, a dezvaluit Ricky Martin pentru E! News. „Am schimbat juraminte, am jurat totul si am semnat toate documentele necesare, inclusiv un contract prenuptial“, a mai spus starul, fara a oferi insa detalii despre data sau locul in care s-a desfasurat ceremonia.

Sursa foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea