Case de vedete

#Case de vedete #celine dion #shakira #leonardo dicaprio #johnny depp

Vedete care si-au cumparat insule private. Cum arata locurile de vis in care isi petrec vacantele cele mai bogate celebritati

Conace luxoase, avioane private, iahturi, bijuterii de lux, imbracaminte si accesorii de designer exclusiviste, masini de milioane de dolari sunt cateva dintre luxurile de care se bucura multe vedete. Cu toate acestea, exista un grup select de artisti care pot adauga si „detinerea unei insule private” la aceasta lista.

Va prezentam cateva celebritati care si-au achizitionate insule, pentru a petrece in liniste cele mai frumoase vacante:

Leonardo DiCaprio

 

 

In 2005, castigatorul premiului Oscar a achizitionat Insula Blackadore Caye. DiCaprio are initiativa de a transforma acest teritoriu de 104 acri intr-o statiune ecologica cu bungalouri si vile si un centru de cercetare care desfasoara activitati pentru dezvoltarea durabila.

Celine Dion

 

Cantareata piesei iconice Titanic detine o insula privata in Jupiter, Florida, unde ea si sotul ei regretat, directorul muzical Rene Angelil, au construit un conac imens, complet alb, care are chiar si propriul sau parc acvatic.

Johnny Depp

 

 

Datorita filmarii Piratilor din Caraibe, Johnny Depp a intalnit diferite insule din Marea Caraibelor, care l-au incantat cu nisipul alb si marea cristalina. Una dintre acestea, Little Hall’s Pond Cay, situata in Bahamas, i-a placut atat de mult incat a decis sa o cumpere pentru a avea propriul sau paradis de 45 de acri pentru a se bucura de pace. Insula sa este atat de importanta pentru actor incat chiar si fiecare plaja poarta numele unei persoane dragi.

Shakira

Sursa foto: pinterest.com

Vedeta columbiana a facut echipa cu Roger Waters, membru al Pink Floyd, si impreuna au achizitionat Bonds Cay, o insula de 550 de acri din Bahamas pe care au transformat-o intr-o destinatie turistica exclusiva. Atat cantaretii, cat si oaspetii lor privilegiati se pot bucura de cinci frumoase plaje cu nisip alb, lagune si cascade si peisaje luxuriante de vegetatie.

Sursa foto principala: instagram.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea