Case de vedete

#casa roger federer #roger federer #showbiz #amenajare casa #design interior #case de vedeta

Super palatul din sticla in care isi va muta familia Roger Federer

Nici palatele regilor nu mai sunt ce-au fost. E drept ca aici vorbim despre regele tenisului, Roger Federer, care si-a construit o mega locuinta pe malul lacului Zurich si in care urmeaza sa isi mute numeroasa sa familie. 8,3 milioane de euro a costat maretul edificiu.

Cladirea cu trei etaje, care a fost construita in doar cateva luni, este aproape gata. Ea a fost ridicata in Wollerau, o localitate aflata la 20 de minute de Zurich si cunoscuta in Elvetia drept un mic paradis fiscal datorita impozitelor extrem de mici.

Imobilul, intitulat "The Residence", este un amestec de sticla, lemn si beton, intr-un stil care se integraza perfect in natura inconjuratoare. Peretii din sticla ofera transparenta totala, dar si o panorama perfecta, mai ales ca edificiul a fost construit pe o colina, pe malul lacului Zurich.

Un exemplu este aceasta proiectie pe computer realizata de arhitecti si care reprezinta dormitorul matrimonial al cuplului Roger-Mirka. O incapere uriasa, cu ferestre de sus pana jos, amplasarea ei pe un colt al cladirii oferindu-i o priveliste excelenta.

Citeste si:

6 braduti spectaculosi care nu ocupa pic de loc

7 cadouri create de tine cu care sa-i surprinzi pe cei dragi

Iarna aceasta, da o aroma delicioasa casei tale. Decoreaza cu citrice!

 

Cele trei etaje ale cladirii, care insumeaza nu mai putin de 500 de metri patrati construiti, dispun fiecare de terase uriase, un loc perfect de joaca pentru cei patru copii ai lui Federer, dar si pentru plaja sau recreere.

La ultimul nivel, proiectantii au prevazut o zona de relaxare, cu o cupola din sticla. Potrivit dailymail.co.uk, imobilul a fost gandit ca avand doua apartamente, in unul dintre ele urmand sa se mute parintii tenismanului.

Pe langa cele trei etaje ridicate la suprafata, uriasul edificiu mai dispune de un etaj subteran, care gazduieste o uriasa parcare pentru masinile de lux ale regelui tenisului. Evident, nu lipseste din peisaj nici sala de sport pentru antrenamentele sportivului si nici piscina privata.

Multiplul campion de Grand Slam, elvetianul Roger Federer a cunoscut-o pe Mirka in 2000, pe vremea cand amandoi participau la Jocurile Olimpice de la Sydney. S-au casatorit in 2009 si au doua perechi de gemeni, doua fetite de 5 ani si doi baieti de doar cateva luni.

Sursa fote: telegraph.co.uk, protv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea