Case de vedete

#Case de vedete #amenajare casa #miley cyrus #showbiz #casa Miley Cyrus #locuinta Miley Cyrus

Fortareata petrecerilor a la Miley Cyrus a costat 3,9 milioane de dolari

Nonconformista Miley Cyrus a spus demult adio stilului Hannah Montana. De aceasta data, cantareata se arata pregatita sa duca petrecerea din cluburi direct in dormitor. Iar pentru acest lucru, Miley a investit nu mai putin de 3,9 milioane de dolari intr-o locuinta amenajata exact pe gustul ei.

Stil funky

Artista a platit suma pentru a se bucura de o vila care atinge dimensiunea de 480 de metri patrati si este protejata de privirile curiosilor de un zid de protectie.

La decorarea interiorului vilei, Miley s-a implicat alaturi de designeri, iar rezultatul este descris de prietenii artistei ca fiind "funky". Oricum, mult diferit fata de stilul clasic impus fostei locuinte a vedetei, de la Lacul Toluca, unda Letitia Cyrus, mama cantaretei, a redecorat locuinta in stil spaniol.

Citeste si:

Vila de 12 milioane de dolari pentru Reese Whiterspoon

Bungalow de 1,6 milioane de dolari pentru Kesha

Locuinta in stil glam de 3,8 milioane dolari pentru Katie Holmes

Zona de petreceri

Noua casa a lui Miley Cyrus pare sa fie taramul perfect pentru organizarea unor petreceri de anvergura. Parcarea din fata casei poate gazdui lejer 10 masini, iar locuinta este dotata cu cinci dormitoare, sapte bai, o sala de gimnastica, o piscina cu apa sarata si o bucatarie larga. Peisajul din curtea spatioasa este perfect pentru a admira luminile Los Angelesului, iar piscina si jacuzzi-ul de la exterior sunt bine pozitionate pentru a oferi intimitate celor care cauta un loc retras.

Living central

Vila detinuta de vedeta este construita sub forma unui ansamblu cu doua aripi de cladire, livingul plasat central fiind punctul de intalnire dintre cele doua zone distincte. Un decor elegant si sic ofera acestei incaperi gradul de lux recomandat pentru locuinta unei vedete, iar privelistea intrezarita prin peretele din sticla care face legatura cu terasa din spate completeaza perfect stilul glam al camerei.

Interiorul vibrant si cald si trecerea subtila facuta spre zona de sufragerie si bucatarie pare sa fie o caracteristica a stilului adoptat de Miley Cyrus.

Totul la acelasi nivel

Casa are un singur nivel, lucru ce permite un acces lejer aproape din orice incapere catre curtea spatioasa ce inconjoara vila vedetei.

Tonurile albe date incaperilor contrasteaza in mod placut cu nuanta inchisa a pardoselii realizata din lemn de mahon, iar dormitoarele si baile atasate acestora au fost redimensionate pentru a permite amplasarea unor accesorii moderne in camera de machiaj, garderoba si in sala de baie a dormitorului principal.

Sursa foto: casasugar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea