Case de vedete

# paula seling vila # paula seling casa #paula seling

Cum arata casa Paulei Seling. Vedeta are vila plina de obiecte vechi, pe care le-a transformat spectaculos

Paula Seling are o casa speciala! Vedeta a decorat-o cu foarte multe obiecte vechi, care pentru multi par la prima vedere nefolositoare!

Cel care s-a ocupat cu amenajarea vilei a fost sotul cantaretei! Acesta a folosit ca un adevarat special piesele de mobilier vechi, combinandu-le cu unele moderne si pline de culoare.

"Şi eu şi Radu, Radu, soţul meu, suntem iubitori de tot ceea ce înseamnă motive populare româneşti. Drept pentru care încercăm să adunăm de peste tot de unde mergem şi pentru casă noastră. Radu este pasionat de lucruri vechi şi merge prin toate locurile, prin toate oraşele prin care am mers, merge pe la târguri de lucruri vechi şi găseşte tot felul de preşuri, de obiecte vechi de casă, de mobilier, ştergare care bineînţeles urmează să fie spălate dezinfectate aşa. Dar faptul că sunt vechi şi ştii că au avut o viaţă inainte să ajungi tu la ele este fascinant. De peste trei ani, trei ani şi ceva locuim aici. Toată casă e refăcută de Radu. Era o anumită construcţie aici şi a refăcut-o el." a declarat Paula Seling la Acces Direct.

Punctul de atractie al vilei este sufrageria, care este plina cu obiecte vechi, reciclate si readuse la viata. O lada de zestre transformata intr-o masa cocheta si un birou care a fost odata masina de cusut sunt piesele de rezistenta din sufragerie.

"Da, par lucuri diferite, puse, dar au o coerenţă după cum vedeţi. Aia este o bibliotecă făcută dintr-o scară de la ţara, după cum vedeţi. Uite masa aia, tot aşa, a cumpărat-o de la depozit de mobilă nici n-ai fi zis că poţi să găseşti, era acoperită de un strat de vopsea, nici nu se vedeau modelele ale frumoase. Uite ce frumos a făcut-o. Covorul acesta de exemplu este un covor pe care foarte mulţi cred că l-au avut, din epoca comunistă în sufragerie. Chiar de aia l-am şi luat pentru că pe vremuri exista un număr finit de modele. Asta este foarte vechi, cred că are vreo 30 şi ceva de ani. Şi biroul. Dacă vedeţi e făcut dintr-o maşină de cusut foarte veche."  a mai completat Paula Seling.

Aproape toate decoratiunile casei si piesele de mobier sunt transformate in obiecte functionale. Toata casa este un altar al lucrurilor vechi care au prins viata in mainile celor doi soti. Ceea ce pentru altii nu mai insemna nimic, pentru Paula si pentru sotul ei a insemnat totul!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea