Case de vedete

#Chrissy Teigen #casa John Legend #case vedete

Cum arata casa cu scaune aurite a lui John Legend

Cantaretul R&B John Legend si sotia sa, supermodelul Chrissy Teigen, si-au renovat recent locuinta pe care o au in New York. Rezultatul este spectaculos.

Revista Architectural Digest a publicat recent cateva imagini din apartamentul pe care cei doi il detin intr-o cladire veche din metropola americana. Daca ti-ai fi imaginat o casa uriasa, cu o multime de camere care se intind pe sute de metri patrati, ei bine afla ca cei doi s-au limitat la un apartament intim, cu un singur dormitor!

"Avem tendinta sa cautam exact opusul a ceea ce oamenii cred ca ne-am dori. Acest apartament inglobeaza intr-un fel tot ceea ce ne place. E intunecos si rustic, dar curat si foarte sic", a declarat Chrissy pentru revista de specialitate.




Cu ajutorul designerilor, cuplul a reusit sa confere locuintei un aer foarte elegant, modern, dar cu accente rustice. Surpriza este, cel mai probabil, bucataria deschisa, unde supermodelul recunoaste ca petrece cel mai mult timp. "Aici gatesc, beau si ma uit la televizor. Imi place sa fac orice iti ia ore bune, pentru ca imi place sa stau aici", a mai povestit Chrissy Teigen.

Si n-ar avea cum sa nu ii placa. Bucatatia cuplului, desi are mobilier inchis la culoare, iar peretii sunt zugraviti in tonuri de albastru, a fost amenajata cu un set de lumini suspendate, iar scaunele si masa sunt aurite, astfel incat dau stralucire acestui spatiu care pare intunecat la prima vedere.



Bucataria este deschisa spre living, si el amenajat in culori destul de pamantii. Mobilierul din piele si draperiile lungi, greoaie, dau insa un aer foarte sofisticat incaperii.



In zona de dining, un perete de otel serveste drept piesa de arta, in contrast cu masa din lemn si scaunele tapitate.



Un perete imbracat in lambriuri din lemn de stejar batran incadrat de doua ziduri din caramida. Asa arata spatiul special amenajat pentru pianul la care John Legend compune.



Lemnul si incarcatura rustica sunt prezente si in dormitor. Peretele care incadreaza patul este acoperit de un panou urias realizat din piele cu insertii de aur.

Sursa foto: architecturaldigest.com, popsugar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea