Case de vedete

#Case de vedete #resedinta Bruce Willis #resedinta rustica #vedete extern

Case de vedete: vila rustica si primitoare, in stil spaniol, a lui Bruce Willis

La sfarsitul fiecarei saptamani, Acasa.ro te invita sa treci pragul unora dintre cele mai impresionante case de vedete, amenajate dupa "chipul si asemanarea" starurilor care le detin. Astazi, patrundem in vila rustica, in stil spaniol, a unuia dintre cei mai celebri actori de la Hollywood, Bruce Willis, si descoperim care sunt caracteristicile care ridica pretul acestui mansion la nu mai putin de 22 de milioane de dolari.

Resedinta in stil spaniol a lui Bruce Willis, un colos rustic, cu aer istoric

Bruce Willis a achizitionat vila hollywoodiana in stil spaniol in anul 2004, la pretul de 9 milioane de dolari. Intre timp, actorul a investit sume colosale in amenajarea si decorarea interiorului acesteia, dar si a terenului din jur, iar astazi, o scoate la vanzare la un pret de 22 de milioane de dolari.



Resedinta, a doua pe care actorul o detine in Beverly Hills, este construita in 1928 si are o suprafata locuibila de peste 3.100 de metri patrati, fiind un adevarat colos, demn de un star de calibrul actorului.


Interiorul vilei nu este decorat opulent si nici nu atrage atentia prin prisma elementelor decorative luxoase. Piesele de mobilier si decoratiunile sunt rustice si vintage, in incercarea de a pastra aerul istoric si hispanic al resedintei. Desi ansamblul decorativ al locuintei pare destul de simplist si nepretentios, cu siguranta, ofera un aer somptuos si cald, inca de la primii pasi in care treci pragul casei.




Bucatariile, trei la numar, desi utilate ultramodern, sunt amenajate si decorate intr-un stil clasic, pastrand aerul rustic al restului casei.




Casa celebrului actor este pe cat de mare, pe atat de primitoare. Are nu mai putin de 11 dorimtoare si nenumarate camere de zi, iar de pe proprietatea vasta din jurul resedintei nu lipsesc piscina si terenul de tenis.

Bruce Willis - un actor talentat, mereu "tanar" si nelinistit

Bruce Willis a fost si va ramane unul dintre cei mai talentati si indragiti actori de la Hollywood, consolidandu-si cariera in cinematografie in anii '80, odata cu seria "Greu de ucis". De atunci, actorul a jucat in peste 60 de filme, demonstrand o incredibila capacitate de adaptabilitate la roluri dintre cele mai diverse.

Pe langa cariera de actor, Bruce Willis s-a regasit constant in lumina reflectoarelor si din cauza vietii personale tumultoase si a casatoriei "agitate" cu Demi Moore. Desi aveau impreuna trei copii si nu mai putin de 13 ani de relatie, in 2000, cele doua staruri au decis sa-si incheie casnicia.


Sursa foto: Frontdoor.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea