Case de vedete

#california #amenajare casa #showbiz #Case de vedete #jared padalechi

Case de vedete: Jared Padalecki si locuinta sa rustica, in stil spaniol, de 2,4 milioane dolari

Jared Padalecki, unul dintre protagonistii serialului "Supernatural", a hotarat sa-si vanda vila din San Fernando Valley, California. Insa frumusetea si unicitatea imobilului nu puteau trece neobservate. Esti invitat sa descoperi superba casa construita in stil spaniol intr-un nou episod din serialul Acasa.ro dedicat caselor vedetelor!

Actorul a achizitionat acest imobil in 2009, pentru suma de 1,775 milioane de dolari, desi cea mai mare parte a timpului si-o petrece in Canada, la Vancouver, acolo unde filmeaza pentru serialul "Supernatural".

O privire de ansamblu asupra confortabilei locuinte in stil spaniol

Contruita in 1924, casa din San Fernando Valley are o suprafata de 355 metri patrati. In plus, dispune de 5 dormitoare, 5 bai, o biblioteca, tavan cu barne din lemn masiv si o camera de jocuri. Nu trebuie insa uitat faptul ca vila lui Jared Padelecki a beneficiat de o renovare completa, care insa nu i-a stirbit din parfumul rustic, traditional.

Citeste si: Yoko Ono, una dintre rezidentele cladirii exclusiviste Dakota din New York

O capsula a timpului

Odata ce pasesti in interiorul vilei, esti fascinat de multitudinea detaliilor si de frumusetea obiectelor de mobilier, toate de inspiratie iberica.

Livingul capteaza ochiul privitorului prin multitudinea de elemente de lemn. De la canapeaua spatioasa, pictata manual si pana la dulapul vintage din lemn masiv, din coltul camerei, aceasta incapere te transpune intr-un loc demult uitat, concretizandu-se intr-o veritabila capsula a timpului.

Se pare ca lemnul este materialul principal folosit la decorarea acestei vile in stil spaniol, holul nefacand exceptie. Astfel, obiectele de mobilier folosite aici iti vor incanta cu siguranta privirea: o banca de inspiratie vintage si cufere din rafie, atent dispuse, pentru a te purta parca intr-un univers paralel.

Citeste si: Descopera casa primitoare in stil traditional a actritei Amy Adams!

La randul sau, dormitorul iti ofera o priveliste minunata, catre gradina. Si aici se pastreaza tema recurenta, stilul spaniol. Poti observa un dormitor spatios, ornat cu obiecte vintage, in tonuri de maro si bej. Totusi, exista ceva ce vine in contrast cu restul camerei, o adevarata pata de culoare: un taburet din tapiterie rosie, cu dungi gri.

Sursa foto: gailsteinberg.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului