Case de vedete

#palat vladimir putin #casa vladimir putin #case de vedeta #putin #amenajare casa #vladimir putin

Case de vedete: Iata cum arata palatul de un miliard de dolari al "tarului" Putin!

Vrem, nu vrem, presedintele rus Vladimir Putin tine capul de afis al presei din lumea intreaga. De la pozele la bustul gol in salbaticia siberiana, pana la aventura cu o fosta gimnasta, Putin si-a cladit un statut de vedeta internationala. Iata cum arata palatul secret de un miliard de dolari al "tarului" rus!

Proprietate secreta

Sursa foto: express.co.uk

Cand vine vorba de luxul personal, Putin nu se da in laturi de la nimic. Constructia palatului sau secret a inceput dinainte de 2010, in perioada in care era prim-ministru al Rusiei.

Chiar daca banii din care s-a amenajat imensul domeniu de 67 de hectare proveneau din buget, palatul secret al lui Putin a fost trecut pe numele unui mic oligarh din cercul de apropiati ai presedintelui. De altfel, averea acestuia nu justifica o investitie de un miliard de dolari intr-un domeniu retras de ochii lumii.

Sursa foto: supercompressor.com

Imensul domeniu este amplasat in mijlocul unui parc natural situat pe malul Marii Negre, iar felul in care este construit aminteste de feudele nobililor de odinioara.

Extravagante regale

Presedintele rus nu s-a multumit doar cu o resedinta de lux in care sa se relaxeze el si apropiatii sai. Imensul domeniu de la Marea Neagra este amenajat precum un regat personal in care servitorii sunt tot timpul in preajma stapanului lor.

Sursa foto: thedailybeast.com

Asa se face ca, pe langa palatul in stil italian folosit de Putin ca resedinta secreta de vacanta, domeniul include si un sat intreg in care locuiesc agentii secreti care pazesc locul si servitorii castelului aflat in proprietatea "tarului" Vladimir.

Sursa foto: thedailybeast.com

Confort deplin

In ciuda alurii sale sportive, Putin nu pare sa fie adeptul efortului continuu. Asa se face ca de la palatul imbracat in marmura si decoratiuni aurite, pana pe plaja aflata la 100 de metri mai jos, Putin si oaspetii sai sunt invitati sa coboare si sa urce cu ajutorul unor lifturi rapide montate in tunele subterane.

Sursa foto: express.co.uk

Ce mai poate face presedintele rus pe domeniul sau de 67 de hectare? Destule activitati relaxante in timpul vacantelor sale. In palat se afla o sala de sport, iar raurile, lacurile si parcurile create pe domeniul secret ofera destule locuri in care sa petreci linistit un sejur departe de ochii oricarui curios.

Sursa foto: express.co.uk

Opulenta fara limite

Sursa foto: france24.com

La interior, luxul este omniprezent. Bai imbracate in marmura, saloane inalte cu peretii acoperiti de picturi in stil renascentist si cu stucatura suflata in aur. Dormitoarele au un aer medieval, predominand paturile cu baldachin si piese de mobilier antic.

Sursa foto principala: thedailybeast.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea