Case de vedete

#orlando_bloom #showbiz #Case de vedete #apartament orlando bloom

Case de vedete: Asa arata apartamentul de burlac al lui Orlando Bloom!

Vesti proaste pentru cantareata Taylor Swift. Noul ei partener, Orlando Bloom, proaspat divortat de actrita Miranda Kerr, nu da semne ca ar vrea sa se reintoarca la statutul conjugal detinut pana de curand. O dovedeste chiar noua lui investitie imobiliara din New York, un apartament decorat in stilul rebel al unui tanar burlac. Iata cum arata cuibul lui Orlando.

Stil industrial

Vedeta din "Piratii din Caraibe" a preferat un stil industrial, de hala deschisa, in privinta designului interior din locuinta sa de 4,8 milioane de dolari. Decoratiunile interioare includ stalpi metalici de sustinere si barne de lemn, asemanatoare celor intalnite in hambarele din mediul rural.

Cu peretii "la vedere"

Nici cromatica noii locuinte a lui Bloom nu este una care sa denote vreun efort deosebit depus in amenajarea casei. Peretii din zona livingului si din holul generos pastreaza aerul de spatiu industrial dat de celelalte elemente de decor, afisand caramida zidurilor la vedere. O tusa de alb intalnim abia in dormitor si pe peretii bucatariei. Iar cu un singur dormitor, Orlando da semne clare ca nu are de gand sa socializeze prea mult, apartamentul sau parand un loc de refugiu pentru devorarea iubirii in fuga.

Citeste si:

Cei mai "mondeni" fotbalisti de la Mondiale: de la aventuri fara numar, la scandaluri sexuale

Zona party

Spatiul de 227 de metri patrati ai apartamentului este mai mult decat suficient pentru rebelul Bloom, cu sau fara blondina Taylor Swift alaturi de el, asa ca o mare parte a zonei de intrare si a livingului este mentinuta libera, numai buna pentru a asigura spatiul necesar unei petreceri.

Gust indoielnic

Desi perfect ca spatiu si amplasament pentru un proaspat refugiat din naufragiul casniciei, apartamentul lui Bloom pare sa aiba destule minusuri in privinta decoratiunilor alese. Alegerea covoarelor din sufragerie si de la intrarea in living este prea putin inspirata, nuantele de rosu parand distonante fata de mobila si decorul general al spatiului.

La fel, stilul minimalist din bucatarie este bine pus in valoare de albul peretilor si al barului, dar nu se incadreaza cu conductele care sunt lasate libere pe tavanul incaperii. Probabil ca noua iubita a lui Orlando Bloom va trebui sa lucreze mai mult cu acesta in privinta simtului estetic manifestat in amenajarea locuintei.

Sursa foto: casasugar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea