Constructia casei

#alegere usi #usi de interior

Rom Decor iti ofera 8 sfaturi importante in alegerea usilor de interior

Din cand in cand, simtim nevoia de schimbare, indiferent ca e vorba despre un nou loc de munca, un nou look sau despre renovarea casei in care locuim. Astfel, in cadrul activitatii de reamenajare vom face anumite modificari pentru a fi pe deplin multumiti de noua infatisare a caminului. in acest sens, schimbarea usilor de interior se numara printre elementele care ii pot oferi locuintei tale un plus de eleganta si de stil, pe langa rolul functional.

Cum sa faci alegerea corecta in materie de usi interior

Mediul online este bogat in optiuni, astfel ca poti gasi cu usurinta diferite modele care te pot inspira. Punandu-ti in valoare creativitatea si imaginatia – desigur, in limitele posibilitatilor - poti obtine rezultate spectaculoase. Iata 8 sfaturi pe care sa le iei in considerare atunci cand vrei sa montezi usile de interior:

1. Nu uita! Calitatea primeaza!

Desigur, bugetul este un criteriu important la care ne raportam ori de cate ori facem cumparaturi, dar fiind vorba despre casa in care locuiesti, ar trebui sa pui calitatea inaintea pretului. Asadar, ai putea sa te orientezi catre alegerea unei oferte bune care sa aiba un raport excelent intre calitate si pret.

2. Alege un montaj profesional!

Pentru a fi scutit de incidentele neplacute pe care le-ar putea provoca instalarea necorespunzatoare a usilor de interior ce automat ar duce la cheltuieli suplimentare, ar fi indicat sa apelezi la un montaj profesional. Daca ai nevoie de un montaj profesional, ai putea apela la echipa Rom Decor, pentru lucrari efectuate in conformitate cu parametrii de calitate impusi de catre producator. inca din 2003, compania ofera solutii tehnice si estetice potrivite pentru orice dimensiune si incapere.

3. Opteaza pentru un stil potrivit cu restul casei!

Unul dintre sfaturile pe care le ofera specialistii se refera la alegerea unui stil adecvat cu restul camerelor care sa vina in completarea incaperilor, contribuind astfel la armonia deplina a casei. Este important sa tii cont de dimensiunea camerei pentru care alegi usa, evitand alegerea unei usi de interior cu detalii excesive in cazul incaperilor de mici dimensiuni, deoarece le vor face sa para si mai mici decat sunt in realitate.

4. Acorda o atentie sporita finisajelor!

Unul dintre cele mai importante aspecte constau in alegerea finisajelor care ar trebui sa aiba un design modern. Opteaza pentru acele finisaje care sa vina in completarea designului interior. Disponibile intr-o paleta variata de culori, cu siguranta ca vei putea alege o nuanta care sa scoata in evidenta frumusetea naturala a lemnului. in general, usile de interior se finiseaza cu lac si bait. Aceasta tehnica se utilizeaza, in general pentru usile din lemn masiv deoarece accentueaza fibra lemnului.

5. Alege modul in care se deschide usa

Atunci cand montezi usile de interior, va trebui sa alegi modul in care acestea se vor deschide. Doresti sa se deschida in interior sau spre exterior? Fara indoiala ca felul in care se va deschide o usa va influenta pozitia balamalelor si a clantei. Specialistii recomanda sa evitam sa alegem ca usa sa nu se deschida intr-un hol.

6. Opteaza pentru un material rezistent!

Usile din interior pot fi realizate din mai multe materiale, fiecare avand caracteristici diferite. Unul dintre cele mai importante aspecte este ca designul ales sa se potriveasca cu alte elemente de mobilier din camera. Multi proprietari opteaza pentru usi glisante din sticla, obiecte ce pot conferi incaperii un aer elegant si o imagine placuta din punct de vedere estetic.

7. Foloseste-ti creativitatea la maximum!

Nu te teme sa faci diferite combinatii pentru a obtine un aspect eclectic si original, insa ar fi indicat totusi sa pastrezi cateva elemente in acelasi ton, pentru a pastra totusi stilul la nivelul intregii case.

8. Nu uita de garantie!

Conform legislatiei in vigoare la ora actuala, in Romania, garantia standard este de doi ani. Daca apelezi la echipa Rom Decor, vei putea beneficia de o garantie extinsa de pana la 5 ani.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea