Constructia casei

# pret tabla acoperis # tabla acoperis #tabla

Pretul tablei pentru acoperis – factori de influenta

Alegerea tipului de invelitoare pentru acoperis este foarte importanta. Optiunea pentru cele mai calitative materiale, chiar si la costuri mai ridicate, reprezinta o investitie pe termen lung, care ne va asigura un grad de confort optim in casa, iar astfel ne va ajuta sa reducem cheltuielile de intretinere.

Dintre toate variantele existente pe piata, expertii recomanda din ce in ce mai des tabla faltuita, gratie numeroaselor sale proprietati. Pretul acestui tip de tabla pentru acoperis poate varia foarte mult, de la o firma la alta, in functie de materialele utilizate la realizarea sa, de tehnologiile folosite in ciclul de productie si de expertiza producatorului in ceea ce priveste obtinerea unor solutii fiabile.

Despre acest aspect vom discuta si noi in articolul de fata, având in vedere un exemplu concret: tabla faltuita.

Tabla pentru acoperis de la RoofArt – pret variabil in functie de specificatiile tehnice unice

Pentru unii, acest produs este prea scump, pentru altii insa are un pret perfect justificabil. Un lucru este insa cert: investitia in orice solutie RoofArt se va dovedi cea mai buna alternativa de pe piata, caci firma are o experienta de peste 19 ani in producerea si comercializarea celor mai fiabile si sustenabile sisteme pentru acoperi.

Iata care sunt avantajele care justifica pretul tablei faltuite si care transforma acest material intr-unul premium:

Otelul PLX, material cu proprietati ridicate de formabilitate si aspect minimalist

Compozitia tablei este cea care ii asigura aceasta proprietate: o grosime minima de 0,60 mm, un miez de otel nordic ce ofera o rezistenta imbatabila, un strat de protectie al acestui miez realizat din zinc anticoroziv cu o grosime de 350 gr/mp, un strat gros de grund si un ultim strat de vopsea maleabila, dar rezistenta. Toate acestea contribuie la cresterea gradului de rezistenta al tablei in fata conditiilor meteorologice. In acelasi timp, vorbim despre un produs ecologic, cu un impact minim asupra mediului inconjurator, aspect datorat stratului de acoperire GreenCoat produs in mare parte din material biologic regenerabil.

Montaj facil, in urma caruia aspectul tablei ramâne intact

Acest material de constructie pentru invelitoare are un avantaj unic in piata, acela de a nu impune gaurirea panoului cu suruburi, pentru prindere, aceasta realizându-se prin faltuirea panourilor si fixarea lor de astereala, cu ajutorul unor cleme speciale.

Maleabil si la temperaturi de pâna la -15 grade Celsius

Datorita tehnologiei GreenCoat PLX, folosita la fabricarea produselor RoofArt, aceasta poate fi indoita, profilata sau faltuita usor, chiar si la temperaturi negative insemnate, astfel incât sa se muleze perfect pe acoperisurile cu forme complexe.

Dispune de caracteristici tehnice unice

Daca alte materiale de constructie folosite la realizarea invelitorii se deformeaza considerabil in cazul unor alternante de temperatura dese si semnificative, tabla faltuita prezinta o dilatare termica redusa, mai putine urme de valuire si, deci, o durabilitate mai mare.

Potrivit pentru acoperisuri cu orice panta

Incepând de la 5° si pâna la 90°, tabla faltuita va asigura acoperisului etanseitate si rezistenta indiferent de factorii meteorologici la care este supusa. 

Otelul suedez din componenta acesteia – testat in prealabil

Pentru a se convinge ca otelul suedez indeplineste conditiile de eligibilitate pentru a fi inclus in ciclul de productie al tablei faltuite, nordicii l-au testat temeinic inainte. Sute de mostre de otel au fost amplasate in diverse zone geografice, unde conditiile meteorologice sunt dintre cele mai dure. Ei bine, fiecare mostra a facut fata excelent fenomenelor naturale.

Toate aceste teste, tehnologii si materiale folosite pentru fabricarea produselor se inscriu in eforturile facute de companie pentru a se asigura ca nevoile si cerintele clientilor sunt indeplinite in proportie de 100%. Prin urmare, pretul acestui produs poate fi privit ca o insumare a tuturor acestor aspecte.

Asadar, daca esti in cautarea unei solutii rezistente pentru invelitoare, care sa te faca sa uiti de grija reparatiilor pentru acoperis constante, alege tabla faltuita de la RoofArt! Intra pe roofart.ro si descopera mai multe informatii despre produse si servicii, precum si sfaturi utile, in sectiunea Blog. Nu uita! Alege materiale de calitate si bucura-te de rezultate pe masura!

Advertorial

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Expertul Acasa.ro, dr Valentina Vanatoru, medic veterinar: De ce sa ne sterilizam animalul de companie?

Experti Animalute

Expertul Acasa.ro, dr  Valentina Vanatoru, medic veterinar

Experti Animalute

Expertul Acasa.ro, sociolog Elena Carstea: Cum sa-mi protejez animalul in perioada Sarbatorilor

Experti Animalute

Expertul Acasa.ro, dr Nicoleta Simion: Diabetul si terapia cu insulina la feline

Experti Animalute

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, sociolog Elena Carstea: Reguli de calatorie cu animalul de companie

Expertul Acasa.ro, Elena Carstea, sociolog

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare