Constructia casei

#incalzire locuinta #energie regenerabila #incalzire #Viessmann

Incalzirea locuintei cu energie regenerabila

Sezonul cald este perfect pentru inceperea renovarii casei, iar la inceput trebuie sa ne gandim la utilitati, la confortul termic si la reducerea costurilor.

Astazi vorbim de pompele de caldura de la Viessmann, care reprezinta cea mai eficienta sursa de energie alternativa pentru echipamentele de racire si incalzire ale cladirilor.

Vitocal 300-W Pro

Vitocal 300-W Pro este o pompa de caldura de mare putere pentru cladiri rezidentiale, dar si spatii comerciale mari. Principalele avantaje ale produsului sunt: dimensiunile compacte – latime de doar 88 cm, costuri de operare reduse datorita eficientei de clasa A++, dar si putere de pana la 1450 kW la conectarea in cascada. Produsul beneficiaza si de un regim de lucru monovalent pentru incalzire si preparare de apa calda menajera.

In plus, pompa de caldura are sistemul de automatizare Vitotronic cu meniu textual si afisaj grafic si permite, de asemenea, o contabilizare diferentiata a energiei, pentru evidentierea bilantului energetic. Totodata, este foarte silentioasa, functioneaza fara vibratii gratie constructiei speciale cu izolatie fonica optimizata.

Pompele de caldura Viessmann folosesc energia regenerabila din sol, apa si aer cu potential inepuizabil, pe care o transfera in casa prin intermediul instalatiei de incalzire. Tehnica de producere a energiei din surse disponibile in mediul inconjurator este cunoscuta de foarte multa vreme, dar aplicarea acesteia in domeniul termic a inceput sa se dezvolte in ultimii ani.

Investitia intr-un astfel de sistem nu va fi de prisos. El are costuri mici de functionare si intretinere, o pompa de caldura producand in medie de 4 ori mai multa energie fata de ceea ce consuma.

De ce Viessmann?

Viessmann este unul din leaderii europeni in domeniul sistemelor de incalzire. Prin cele 11 reprezentante deschise in diferite tari asigura o buna apropiere fata de clienti, carora le ofera o gama completa de produse si servicii - de la intretinere si service pana la suport tehnic de specialitate.

Pe langa bogata gama de servicii pe care le ofera compania, un motiv in plus sa ii alegem este inalta calitate a produselor, dar si acel know-how. Centrele de productie din Germania, Elvetia, Franta, Austria, Polonia si Finlanda ofera produse de inalta calitate si un anume know-how-ul. Cu cei 100 ani de experienta acumulati, Viessmann ofera clientilor solutii cuprinzatoare dintr-o singura sursa privind imbunatatirea sistemelelor de incalzire/racire din casa.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea