Constructia casei

#hidroizolare casa #hidroizolatie

Hidroizolatii – tehnologiile moderne care iti garanteaza calitate inca de la prima aplicare

De-a lungul timpului, tot mai multe inovatii incep sa isi faca simtita prezenta in sfera constructiilor. Acest lucru se traduce printr-un grad sporit de siguranta si de confort, cat si prin calitate pentru o perioada indelungata de timp. Fara doar si poate, lucrarile de hidroizolatii se incadreaza in aceasta categorie si nu ar trebui sa lipseasca din proiectul tau de pe santier.

 

De la terase la subsoluri, aceste tehnici de izolare contribuie la formarea unui mediu optim pentru locuit sau pentru desfasurarea activitatilor de la munca pe tot parcursul anului. In plus, avantajele nu vor intarzia sa apara, iar acestea se reflecta in costurile accesibile pentru toate buzunarele, paleta variata de servicii, rezistenta la fluctuatiile de temperatura si la umiditate.

Tipuri de hidroizolatii special concepute pentru locuinta ta

Atunci cand pui bazele unei locuinte sau cladiri de birouri este deosebit de important sa acorzi toata atentia lucrarilor de hidroizolatii, intrucat pericolele pot sa apara in orice moment. Fie ca vorbim despre infiltratii de apa sau despre variatii bruste de temperatura, materialele folosite in acest tip de lucrari ating cel mai inalt nivel de performanta si garanteaza rezultate optime pentru multi ani de acum inainte. De asemenea, exista mai multe proiecte de hidroizolatii care vizeaza zone diferite de actiune, dupa cum urmeaza:

Hidroizolatii terase circulabile

Fie ca vorbim despre un bloc, o cladire de birouri sau o locuinta personala, zona de pe acoperis se poate transforma simplu si rapid intr-o terasa gratie lucrarilor de hidroizolatii. Acestea imbraca asa cum se cuvine constructia, oferind un mediu sigur atat la interior, cat si la interior. Materialele folosite sunt menite sa reziste in fata temperaturilor scazute din timpul iernii, contribuind in acelasi timp la formarea unei bariere de protectie in fata pierderilor de caldura. Totodata constituie si baza unei zone circulabile, care se poate transforma excelent intr-un loc de relaxare.

Pentru fundatii

De asemenea, fundatia unei cladiri joaca un rol esential in ceea ce priveste intreaga structura de rezistenta a ansamblului proaspat ridicat. Pentru rezultate si un plus de siguranta, lucrarile de hidroizolatii la nivelul fundatiei formeaza un mediu lipsit de umezeala, mucegai si infiltratii de apa. Mai mult decat atat, in cazul in care exista si un subsol, acesta se poate izola simplu si rapid cu ajutorul acestor tehnici. In acest mod se pun bazele unui spatiu de depozitare sau de locuit, in care instalatia electrica va fi in perfecta siguranta, iar gradul de umiditate va fi unul optim pentru sanatate.

Hidroizolatii poliuretanice

Pentru zonele in care activitatea este intensa si domeniul de activitate se indreapta catre sectorul industrial, hidroizolatiile poliuretanice reprezinta solutia moderna la toate problemele ce tin de siguranta. Spre deosebire de celelalte hidroizolatii, cele poliuretanice au un grad ridicat de elasticitate care se traduce prin rezistenta de pana la 50 de ani, chiar si in cazul actiunilor si socurilor mecanice sau de temperatura.

Hidroizolatii piscine

Nu in ultimul rand, atunci cand te gandesti sa construiesti o piscina trebuie sa ai in vedere si aceste lucrari de hidroizolatii. Acestea vin la pachet cu o serie de modele special concepute pentru un design aparte si care iti asigura un mediu prielnic pentru zilele de relaxare din timpul iernii. In plus, gratie acestor tehnici, sansele de a se forma bacterii si microbi in cadrul piscinei scad in mod considerabil.

Hidroizolatii-Terase, expertii care iti transforma visele in realitate

In cazul in care te alfi in plin santier, cei de la Hidroizolatii-terase iti pun la dispozitie o serie de servicii special concepute pentru tine.

De la lucrari de hidroizolatii fundatii: www.hidroizolații-terase.ro/hidroizolatii-fundatii/ pana la cele de pe acoperis, profesionalismul isi va spune cuvantul inca de la prima aplicare. Asadar, bucura-te de un mediu sigur si confortabil si nu ezista sa apelezi acum la specialistii in tehnologiile moderne in materie de constructii!

 Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea