Constructia casei

#foraje #puturi #foraje puturi

Foraje puturi oricand, oriunde si intotdeauna de calitate

Foraje puturi oricand si oriunde aveti nevoie dumneavoastra. Compania Tipfor executa foraje puturi in orice anotimp si in orice tip de sol. Chiar daca e iarna sau vara, primavara ori toamna, venim in ajutorul oamenilor sau al companiilor care au nevoie de apa.
 

 

Apa de calitate din foraje puturi oricand este bine venita.

Azi cand scriu acest articol este luna ianuarie, cam toti oamenii cu care discut despre foraje puturi isi inchipuie ca iarna nu se pot executa foraje puturi pentru ca pamantul e inghetat. Nu este adevarat, pamantul nu ingheata mai mult de 50 cm niciodata in Romania. Pentru noi 50 de cm de pamant inghetat e o nimica toata, sapele de foraj sunt facute sa strapunga piatra, deci pamantul inghetat il strapunge imediat fara nici cea mai mica problema.

Asadar executam foraje puturi oricand, chiar pe timp de iarna. Problemele ce apar iarna se datoreaza precipitatiilor intense, temperaturilor foarte scazute si conditiilor grele de trafic. Cu toate aceste probleme echipele Tipfor realizeaza foraje puturi de cea mai buna calitate si pe timp de iarna.

Preturile la foraje puturi pe timp de iarna cresc?

Desii conditiile de lucru pentru angajatii nostri sunt mult mai dificile pe timp de iarna, iar randamentul nu este cel mai grozav, preturile la foraje puturi sunt la fel de bune ca in restul anului.

Calitatea forajelor pentu apa este afectata iarna?

In nici in caz! Daca lucrarile de foraje puturi se executa in mod pofesional asa cum facem noi specialistii de la Tipfor, calitatea nu are de suferit chiar daca e frig afara.

Trebuie tinut cont ca trebuie lucrat cu cele mai bune materiale asa incat lucrarile de foraj sa aiba cea mai buna calitate.

Cele mai importante aspecte de care trebuie tinut cont cand doriti sa realizati un put forat sunt:

  • calitatea tubulaturii de foraj, in nici un caz tubulatura portocalie de canalizare. La foraje puturi trebuie folosita doar tubulatura certificata pentru apa potabila.
  • alegerea corecta a pietrisului margaritar ce se introduce in jurul tubulaturii putului si care formeaza filtrul.
  • identificarea si captarea corecta a stratelor acvifere aflate la mare adancime
  • izolarea stratelor acvifere. Intodeauna stratele acvifere de adancime trebuiesc protejate si izolate fata de cele de suprafata, acest lucru va duce la o lucrare de foraj de calitate.
  • denisiparea si spalarea putului sa se faca corespunzator asa incat sa duca la limpezirea apei din put.

La predare apa forajului sa fie limpede, fara impuritati sau nisip.

Tipfor realizeaza lucrari de foraje puturi in toata Romania, dar in permanenta avem echipe de lucru in urmatoarele orase; Bucuresti, Pitesti, Sibiu, Brasov, Buzau, Targoviste, Slatina, Ramnicu Valcea, Deva si Timisoara.

De asemenea compania Tipfor va poate ajuta in executia forajelor pentru pompe de caldura in vederea incalzirii locuintelor cu pompe de caldura geotermala. Realizam foraje pompe de caldura de cea mai buna calitate si la cele mai bune preturi din Romania.

Pentru oferte de prett contactati-ne la adresa de mail : office@tipfor.ro sau telefonic 0729104692 ing. Basulescu Daniel.

Advertorial

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Expertul Acasa.ro, dr Valentina Vanatoru, medic veterinar: De ce sa ne sterilizam animalul de companie?

Experti Animalute

Expertul Acasa.ro, dr  Valentina Vanatoru, medic veterinar

Experti Animalute

Expertul Acasa.ro, sociolog Elena Carstea: Cum sa-mi protejez animalul in perioada Sarbatorilor

Experti Animalute

Expertul Acasa.ro, dr Nicoleta Simion: Diabetul si terapia cu insulina la feline

Experti Animalute

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Valentina Vanatoru, medic veterinar: De ce sa ne sterilizam animalul de companie?

Expertul Acasa.ro, dr Valentina Vanatoru, medic veterinar

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.