Constructia casei

#degivrare acoperis #degivrare #acoperis

Cum te poti bucura de un acoperis modern si trainic prin degivrare – investita ta de viitor

Finalizarea lucrarilor la acoperisul cladirii tale nu inseamna incheierea efectiva a muncii de constructie sau de renovare, ci acest proces trebuie continuat cu altele doua menite sa asigure un viitor indelungat acoperisului tau: hidroizolatia si degivrarea. Mai putin cunoscute decat hidroizolarea, lucrarile de degivrare acoperis sunt o investitie care merita luata in considerare in amenajarile moderne ale cladirilor, mai ales daca locuiesti intr-o regiune de clima temperata, in care iarna temperaturile pot scadea considerabil.

Ce inseamna procesul de degivrare acoperis?

Acoperisul, fiind partea din cladire cea mai expusa schimbarilor de temperatura si diferitelor fenomene meteorologice, prezinta cele mai mari riscuri de a fi afectat. Procedeul de degivrare acoperis vine ca masura de protectie impotriva acumularii de gheata si chiciura in sezonul rece. Este un procedeu larg raspandit care se aplica nu doar exteriorului cladirilor, teraselor, curtilor, aleilor, soselelor ci si unor elemente din interior (burlane, trepte, pardoseli etc.).

Exista si degivrarea mijloacelor de transport, mai exact a celor in intregime expuse temperaturilor reduse (aeronavele) sau doar partial (parbrizul masinii), In cazul acestora, degivrarea presupune aplicarea solutiilor de antigel.

Cum se realizeaza o lucrare de degivrare acoperis?

Degivrarea reprezinta totodata un proces de curatare a acoperisului care consta efectiv in indepartarea reziduurilor de gheata, zapada sau chiciura prin metode mecanice (razuire sau impingere), metode termice (prin cabluri electrice care furnizeaza caldura si topesc depunerile) si metode chimice, adica prin aplicarea unor substante care dizolva (in general, anticongelanti sub forma de saruri, alcooli, glicoli etc.) sau prin combinarea acestora.

Pentru acoperis, degivrarea se face cu ajutorul unor cabluri electrice incalzitoare, cu o putere de minim 250 W/m. Cablurile se monteaza pe partea inferioara a acoperisului pentru a nu fi afectate de alunecarile de zapada si sunt in general prevazute cu un termostat cu ajutorul caruia temperatura se poate regla.

Cine sunt furnizorii numarul unu de servicii de degivrare acoperis in Romania

In timpul iernii, depunerile de zapada pot deveni o adevarata bataie de cap, iar procesul de degivrare o necesitate. Daca doresti inlaturarea cu success a straturilor de gheata si zapada formate pe acoperisul tau cat si mentinerea unui acoperis curatat timp mai inlungat, cel mai bine este sa lasi aceasta operatiune pe mana unor experti.

In general, vei gasi servicii de degivrare acoperis la firmele specializate in lucrari de hidroizalatii, acoperisuri, fundatii, pardoseli, sape si sisteme de incalzire. Milucon, de exemplu, pun la dispozitia clientilor o gama larga de servicii de degivrare – fie ca este vorba de rampe auto, cai de acces, trepte sau acoperisuri. Metoda acestora in ce priveste acoperisurile consta in utilizarea cablurilor electrice furnizoare de caldura si este asemanatoare cu sistemele de incalzire pentru pardoseli.

Poti consulta pagina lor pentru a intelege mai bine importanta lucrarilor de degivrare si poti plasa o cerere de oferta direct pe site. Un expert Milucon iti va raspunde aici in cel mai scrut timp, chiar daca nu plasezi o comanda, ci doresti doar consultanta. Exista si o sectiune dedicata lucrarilor Milucon realizate cu success (si nu sunt putine!), cat si o sectiune de blog unde te poti informa cu privire la numeroase detalii tehnice si poti intelege mai bine profilul si standardele firmei.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea