Constructia casei

#poarta culisanta #poarta #securitate #confort

Ce poti face pentru a adauga un plus de confort si securitate casei tale

Imagineaza-ti urmatorul scenariu (pe care este foarte probabil sa-l fi experimentat deja, in repetate randuri): ajungi cu masina in dreptul portii casei tale si afara ploua torential. Te gandesti deja cum trebuie sa te dai jos din masina, in ploaie, sa deschizi poarta, sa parchezi masina in curte si apoi sa mai cobori o data din masina ca sa inchizi poarta la loc. Neplacuta experienta! Dar daca ti-am spune ca in loc sa iesi in ploaie ai putea sa deschizi si sa inchizi poarta din telecomanda? Da, din confortul masinii tale, apasand un singur buton. Cum poti face asta? Instaland o automatizare de poarta culisanta.

Confort si functionalitate

O automatizare de poarta culisanta aduce un plus de confort casei tale, dar si stilului tau de viata. Cu o simpla apasare de buton poti deschide poarta casei tale, indiferent ca te afli in masina, in curte sau in casa. Astfel, nu va mai trebui sa te deplasezi pana la poarta pentru a le deschide celor dragi sau pentru a parca masina in curte. E bine sa stii ca poti programa poarta sa se inchida in urma ta, astfel incat grijile ca e posibil sa fi uitat poarta deschisa nu vor mai exista. Un alt aspect important este faptul ca poarta culisanta nu va ocupa din spatiul curtii tale atunci cand este deschisa, ci va culisa de-a lungul gardului.

Securitate si siguranta

Un avantaj important pe care il aduce o automatizare de poarta culisanta este securitatea. O astfel de poarta poate fi deschisa doar de catre posesorii de telecomanda, astfel incat riscul de a-ti fi sparta casa de catre hoti scade considerabil. O poarta culisanta automatizata poate fi cu usurinta asemanata cu un zid de aparare impotriva infractorilor, facandu-le aproape imposibila misiunea de a patrunde pe proprietatea ta si de a provoca pagube costisitoare.

Siguranta copiilor este unul dintre principalele motive pentru care instalarea unei automatizari de poarta culisanta este o idee excelenta. Nu-ti vei mai face griji ca cei mici pot iesi in strada nesupravegheati si nici nu vei mai trai cu spaima ca pot pati ceva in momentele tale de neatentie.

Design si valoare adaugata

Pe langa beneficiile pragmatice, un avantaj estetic al unei porti culisante automatizata este faptul ca schimba aspectul casei tale, dandu-i o nota distinctiva de eleganta. Mai mult, o automatizare de poarta va creste valoarea proprietatii tale, deci este o investitie pe termen lung, cu extra-beneficii. Iar cand te vei hotari sa vinzi, poti creste pretul datorita acestei dotari minune!

LIFE - Idei si materiale care rezista in timp

Dupa o cercetare de piata amanuntita, recomandarea noastra este instalarea unei automatizari de poarta culisanta Life. Un concept inovativ din materiale de calitate si solutii ce merita probate: acestea sunt produse pentru a garanta performanta, pentru a spori siguranta si pentru a asigura o durata lunga de viata a sistemelor de automatizari de porti culisante. Structura de aluminiu are dublu beneficiu: greutatea mica si inalterabilitate la agentii atmosferici. In ceea ce priveste motorul, acesta este protejat de lovituri si intemperii de carcasa externa. Partile mecanice ale automatizari de porti culisante Life au caracteristici tehnice deosebite: tot corpul motorului este protejat de vopsele pe baza de prafuri antioxidante, iar angrenajele sunt robuste, construite din materiale speciale.

Automatizarile Life sunt comercializate prin importatorul oficial Atu Tech, care ofera o garantie extinsa de 3 ani, datorita fiabilitatii acestor produse.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea