Animale de companie

#vaci # vaci irlandeze #copii orfani #asigurare a hranei

Vacile irlandeze hranesc orfanii din Romania

Zeci de vaci de rasa irlandeze vor fi aduse in Romania, pentru a fi integrate intr-un program de asigurare a hranei pentru copiii orfani.

Vacile din rasa Holstein Friza sunt aduse in Romania de fundatiile Heifer Romania si Bothar Irlanda, pentru a asigura necesarul de lapte copiilor orfani si copiilor din familii sarace, se arata intr-un comunicat de presa.

Cele 70 de vaci vor ateriza pe aeroportul din Timisoara vineri si vor fi duse la orfelinatul Caminul Felix din Oradea, in cadrul proiectului "Lapte pentru orfani".

Urmand principiul "dar din dar", fiecare dintre cei 20 de copii care vor primi in ingrijire o vaca va trebui sa daruiasca prima femela nascuta altui copil orfan care se va ocupa de ea mai departe.

Ajutorul dat de vacutele irlandeze va fi primit cu bucurie, avand in vedere ca in Romania alocatia de hrana pentru cei peste 80.000 de copii institutionalizati este de aproximativ doi euro pe zi.

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.