Animale de companie

#targ animale #petexpo #animale de companie

Un weekend cu familia in lumea animalului de companie

Dragostea si atentia sunt cele mai frumoase lucruri pe care le poate primi in dar un animal de companie din partea stapanului sau. PetExpo este locul in care intreaga familie face o incursiune in lumea patrupedului si pentru un weekend il plaseaza pe acesta in centrul atentiei.

Din momentul in care intra pe portile pavilionului, vizitatorii sunt intampinati de standurile companiilor expozante care depun tot anul eforturi considerabile pentru a pregati acest eveniment si pentru a se prezenta in cel mai profesionist mod cu putinta. Cei mai buni specialisti din Romania cu cea mai mare varietate de hrana, consultanti de top in pet wellness cu produse performante, produse de cosmetica, haine, accesorii si gadgeturi inteligente, vin la acest eveniment.

Ca in orice poveste, in Arena PetExpo, stapanii impreuna cu companionii lor au cateva probe de trecut pentru a ajunge la premiile puse in joc de organizatori si pentru ca distractia sa fie la cel mai inalt nivel. In cele 3 zile de targ, este desemnat cel mai mancacios, cel mai educat, cel mai puternic, cel mai inventiv sau cel mai fidel catel.

intreaga familie, de la parinti la copii si chiar la animalul de companie vor ramane cu siguranta impresionati de cainii special antrenati ai Politiei Municipiului Bucuresti care vor face o demonstratie de inteligenta, lupta si curaj pentru a arata publicului cum reusesc sa identifice substante interzise si cum gasesc si imobilizeaza rau facatori. Apoi, 5 magicieni ai foarfecelor vor face un spectacol live de grooming, transformand animalele de companie in vedete demne de un bal.

La PetExpo se vor auzi si clopote de sarbatoare atunci cand povestile animalelor de companie vor fi incununate de doua evenimente de casatorie in care patrupedele amorezate isi vor oficializa relatiile.

In acest univers al animalelor, organizatorii au grija sa ii rasfete si pe cei mici cu activitati, surprize si jocuri, iar o mascota nazdravana va aparea din cand in cand pentru a mai pune cate un zambet pe fetele tuturor.

Mai mult, copiii vor putea afla de la specialisti cum sa aiba grija de animalele de companie si cateva trucuri de dresaj pe care le pot folosi acasa. Familiile sunt invitate sa participe in formula completa, PetExpo fiind singurul eveniment unde este permis accesul oricarui animal de companie.

Inainte ca aventura sa ia sfarsit, in studioul foto vizitatorii isi pot face gratuit un portret de familie pentru ca o zi cu asemenea peripetii sa ramana in album.

”Este extraordinar sa vezi parinti cu copii sau cupluri care vin impreuna cu animalele lor si intalnesc la PetExpo alte persoane poate cu un animal de aceeasi rasa si incep sa dialogheze instant, fac schimb de contacte, iar apoi leaga relatii de prietenie de lunga durata. Pe langa faptul ca PetExpo face viata animalelor mai frumoasa, cred ca acest lucru este cel mai important lucru pe care l-am realizat.”, declara Ilie Pana, organizatorul evenimentului.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea