Animale de companie

#animale de companie #clona #dolly #clonare animale

Tu ti-ai clona animalul de companie?

Iubitorii de animale sunt uneori atat de atasati de prietenul lor necuvantator, inca si-ar dori sa il aiba mereu aproape - din acest motiv, unii isi pun sperantele in clonare , pentru a-i pastra animalele.



O femeie din New York a recurs chiar la disperata masura de a-si clona catelul, Trouble ("problema") care a murit cand avea 18 ani.

Danielle Tarantola a platit aproape 50.000 de dolari unei companii din Coreea de Sud pentru a clona cainele, iar acum are o replica exacta a catelului, pe care l-a numit Double Trouble ("dubla problema").

Femeia spune ca nici nu class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/poate" title="poate">poate face diferenta intre primul catel si al doilea. Ramane insa de vazut cum se va simti noul catel, fiind stiut ca vietatile clonate au o durata de viata scurta si sunt predispuse la maladii genetice.

Primul animal clonar, oaia Dolly, a fost eutanasiata in 2003, deoarece suferea de artrita si de o boala la plamani. Oaia a trait doar sase ani, in conditiile in care o oaie normala traieste pana la 12 ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea