Animale de companie

#petexpo 2019 #expozitie animale #animale de companie

Se apropie cea mai mare expozitie dedicata animalelor: PetExpo 2019

A ramas mai putin de o luna pana la cea mai mare expozitie dedicata animalelor. Ajunsa la cea de-a XI-a editie, expozitia PetExpo isi deschide portile vineri, 12 aprilie 2019.

 

Cel mai mare targ dedicat animalelor te asteapta cu o multime de surprize atat pentru tine cat si pentru animalul tau de companie. PetExpo 2019 iti aduce din nou zonele de fun, gratuite, precum si reduceri la mii de produse, jocuri, concursuri cu premii, sedinte foto gratuite si multe alte surprize.

Zone de Fun dedicate animalelor:

Perfect Fit Chalange

Intra cu animalutul tau pe portile zonei create special pentru ceie mai energice si agile codite. Joaca-te GRATUIT cu el prin tunel, obstacole, jaloane, rampa si trambulina si invata de la dresori cum sa-ti educi animalutul si sa il motivezi sa parcurga un traseu complet.

ᗷeauty salon

Stilistii stau la dispozitia micutilor rasfatati. Doar la PetExpo, in zona de Beauty Salon, acestia au parte de grooming GRATUIT.

Stairway of Champions

1 ..2 …3 …4 …5 …6 …7 …8 …9 scari pentru cei mai acrobati dintre vizitatorii nostrii. Cele mai perseverente spirite, care vor ajunge la ultima scara, vor fi rasplatite cu premii.

Pet Fashion Store

Play dress up! Descopera diverse stiluri trendy pentru patrupede, ajuta-l pe micutul tau sa probeze si vezi care tinuta il avantajeaza cel mai bine. Nu uita sa imortalizezi momentele fancy si tinutele preferate.

Professional Photo Studio

Animalutul tau este starul si credem ca merita o sedinta foto gratuita intr-un studio profesional la standul Tina’s Pet Photos. Fotografa profesionista, capteaza atentia si celui mai nazdravan animalut si il surprinde in cea mai favorabila pozitie. Blitz Blitz.

Balloon Popping

Daca pana acum placerea de a sparge baloanele de la zilele de nastere i-a fost refuzata, de data aceasta va avea parte de zeci de baloane colorate pe care sa le alerge si sa le sparga dupa bunul plac. BUM!

Nutritie

La PetExpo vin cei mai buni specialisti in nutritia animalelor din Romania cu o mare varietate de hrana.

Campionatul de Grooming din Romania

Are you ready for a show? Pentru prima data la PetExpo, vei putea asista live la un campionat in care cei mai tari groomeri din tara se intrec pentru a obtine trofeul pentru cel mai bun groomer din Romania. Special pentru a juriza concursul, va veni tocmai din Malaesia unul dintre cei mai buni groomeri din lume.

Sanatate

Consultanti de top in pet wellness iti prezinta produse performante si iti ofera gratuit sfaturi valoroase.

Cosmetica

Si animalele merg la salonul de cosmetica si folosesc produse de intretinere. Vino sa le testezi pe cele mai bune.

Stil

Mandreste-te cu animalutul tau cand iesi pe strada si nu numai. Gaseste-i la PetExpo cele mai de classy haine si accesorii.

Gadgets

Tehnologia in serviciul patrupedelor! La targ vei gasi zgarzi profesionale, inteligente, instrumente de dresaj, dispensere de hrana automate etc.

Jocuri

Vino cu animalutul tau in Arena PetExpo. Prietenii de la Ringstar v-au pregatit multe jocuri, concursuri si premii.

Spectacol

Evenimente care iti taie respiratia in Arena PetExpo …muscaturi, dresaj, dansuri, caini incredibil de inteligenti!

Activitati pentru copii

La PetExpo gasesti activitati pentru toata familia. Expozantii pregatesc pentru copii surprize deosebite.

PetExpo 2019 are loc in perioada 12-14 aprilie la Romexpo, pavilionul C6, Bucuresti. Programul complet al expozitiei este:

  • Vineri (12.04.2019) 10:00 – 19:00
  • Sambata (13.04.2019) 10:00 – 19:00
  • Duminica (14.04.2019) 10:00 – 17:00

Biletele costa 10 lei pentru adulti, 5 lei pentru elevi, pensionari si studenti pana in 23 ani. Copiii sub 6 ani au acces gratuit la expozitie!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea