Animale de companie

Ruby a apelat la Mihai Nae, dresorul cateilor vedeta

Pentru Ruby, Sachin nu este un catel, artista considerandu-l copilul ei. Mare iubitoare de animale, ea a ales sa-i ofere educatie cu ajutorul lui Mihai Nae, unul dintre cei mai buni dresori canini din Europa.

“Sachin este extrem de important pentru sufletul meu, de aceea am decis sa lucrez cu cel mai bun specialist in domeniu. Si nu m-am inselat in privinta dresorului Mihai Nae, colaborarea cu el fiind una extrem de facila – vorbim aceeasi limba, iar Sachin absoarbe educatia ca un burete. Sedintele la care particip sunt balsam pentru sufletul meu, sunt reconfortante, cu rezultate uimitoare, Sachin este din ce in ce masi ascultator si mai fericit”, spune celebra artista.

Proiect inedit Mihai Nae feat. Ruby

Cum e colaborarea cu Ruby, cum e ea ca “mamica” de catel?

Mihai Nae: Ruby este un om de nota 10. Este veselă are un vibe foarte pozitiv. Spre surprinderea mea ma asculta si deja a inceput sa aiba rezultate cu Sachin.Ca si mămica de catel este iubitoare devotată, dar si exigentă.

Ce tip de dresaj / ce trebuie sa-l inveti pe catel?


Mihai Nae: Pentru Sachin a fost necesar dresajul de disciplina elementara, insa am inceput sa il invat si cateva trucuri simpatico, cum ar fi sa stea in doua lăbuțe, sad ea labuta la cerere... Sezi!, culcat!, asteapta!, pas! sunt doar cateva dintre notiunile invatate de Sachin pana in prezent.

In ce consta o sedinta de dresaj – cat dureaza si cum decurge?

Mihai Nae: In fixarea comenzilor elementare de educatie, pe care le lucram cca. 30 min de 3-4 ori pe saptamana.

Cate astfel de sedinte ati facut si ce a invatat catelul?

Mihai Nae: 5 sedinte. Practic am intrat in cea de-a doua luna de pregatire, care implica predarea catre stapan. Sunt foarte multumit de Ruby, ea dă randament si face echipa de succes si cu mine, dar si cu Sachin.

Proiectul inedit de pe canalul tau de youtube, in care vei prezenta aceste sedinte de dresaj, debuteaza alaturi de Ruby si Sachin. Mai ai pe lista si alte vedete?

Mihai Nae: Da..incep proiectul cu Ruby. O sa fie un serial cu Ruby si Sachin format din mai multe episoade. Voi continua cu Pepe alaturi de Gitano si Diego. Practic le voi oferi oamenilor ocazia sa isi vada artistii preferati acasa la ei, fara machiaje sau alte artificii, lucrand cu ai lor companioni.

Oamenii / stapanii de caini vor putea aplica singuri acasa elementele de dresaj pe care le vei prezenta in filmulete?

Mihai Nae: Intotdeauna le spun oamenilor sa nu incerce acasa ce vad la Tv. Fiecare caine are un ritm propriu, iar ca sa il accelerezi sau sa il infranezi iti trebuie capacitatea de a doza presiunea in functie de acest ritm, astfel incat sa nu il fortezi psihic prea tare si sa se inchida in el. Aceasta capacitate nu o poti obtine decat orin experienta cu cainii. De aceea este necesar sa apelezi la specialisti, dresori cu experienta. Nu sfatuiesc pe nimeni sa inceapa singur si neindrumat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea