Animale de companie

#zapada #pisica #filmulete amuzante #pisica in zapada #filmulete pisici #filmulete amuzante pisici

Reactia unei pisici la vederea zapezii pentru prima data!

Intocmai precum copiii, si animalele reactioneaza diferit atunci cand vad pentru prima data zapada. Unele se sperie, altele se bucura, iar altele... nu stiu daca sa o manance sau sa calce pe ea. Este exact cazul pisicutei din videoclipul de mai jos, reactia sa la vederea zapezii fiind pur si simplu adorabila.

Sophie este o pisicuta din Statele Unite, mai precis orasul Birmingham, Alabama, careia proprietarul sau i-a facut chiar si o pagina de Facebook. Ea a fost filmata in ianuarie anul acesta, atunci cand a vazut pentru prima data zapada.

Momentul video adorabil a surprins reactiile pisicii curioase. La inceput, Sophie ezita sa calce pe covorul alb din fata ei si are nevoie de un imbold din partea stapanului. Felina adulmeca zapada si o testeaza cu o labuta, pentru ca mai apoi sa sara vesela prin ea. Totusi, in cateva randuri, pisicuta Sophie da fuga inapoi pe veranda unde se simte in siguranta.

Videoclipul postat recent pe Youtube a facut deja peste 675.000 de vizualizari.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea