Animale de companie

#animale de companie #caini #medalion de identificare #Petfile.net

(P) Protejeaza-ti animalul de companie cu ResQR Tag, medalionul inteligent de identificare

Pierderea animalului de companie drag este o experienta traumatizanta, insa recuperarea lui este acum cu adevarat simpla si eficienta. Afla cum iti poti proteja animalul de companie cu ResQR Tag, medalionul inteligent de identificare.

Petfile.net iti ofera cea mai completa solutie de recuperare a animalului de companie in cazul pierderii: ResQR Tag. Afla cum functioneaza medalionul inteligent si ce garantii iti ofera.


Cum functioneaza ResQR Tag?

Medalionul inteligent de identificare ResQR Tag asigura toate informatiile necesare pentru contactarea ta, in cazul pierderii animalului de companie.

Spre deosebire de medalioanele de identificare clasice, pe suprafata carora incape un numar limitat de date de contact, ResQR Tag ofera gasitorului doua modalitati simple de a contacta stapanul, online sau telefonic.


Ce informatii sunt stocate in ResQR Tag?

Fiecare medalion de identificare inteligent ResQR include un cod unic de identificare, ResQR ID, si un cod QR, ce poate fi scanat cu usurinta de orice smartphone compatibil.

Codul QR face legatura catre pagina speciala a animalului tau de companie, pe Petfile.net. Informatiile stocate aici pot fi actualizate de stapan oricand si pot include mai multe numere de telefon si persoane de contact, alaturi de informatii referitoare la starea sanatatii animalului, inclusiv detalii despre medicatie.


Cum poate fi contactat stapanul unui animal pierdut cu ResQR Tag?

Persoana care a gasit animalul pierdut il poate identifica pe baza medalionului ResQR Tag in trei moduri. Poate scana codul QR, pentru a ajunge la pagina dedicata animalului, poate accesa direct Petfile.net pentru introducerea codului unic ResQR ID sau poate suna la call center-ul Petfile ce functioneaza 24/7/365.

Stapanul poate decide si daca vrea sa acorde o recompensa gasitorului, insa aceasta informatie devine vizibila doar dupa activarea alarmei de pierdere. Cand animalul tau de companie pierdut are un ResQR Tag, poti fi instiintat prin email de fiecare data cand profilul online al pet-ului a fost vizualizat.

Cand codul QR a fost scanat cu un telefon mobil, stapanul are acces si la locatia animalului de companie. In plus, datele incarcate pe site-ul Petfile.net sunt vizibile doar atunci cand este activata alarma de pierdere.


ReQR Tag, modele si abonamente

Medalionul de aluminiu ReQR Tag este disponibil in trei marimi, rotund sau patrat, in trei culori: negru, albastru si rosu. Pretul unui pachet ResQR este de 99 RON, alaturi de un abonament, insa medalionul poate fi inlocuit in caz de pierdere pentru numai 39 RON.

Functionalitatea ResQR Tag depinde insa de abonamentul oferit de Petfile.net, la preturi ce variaza de la 60 RON pentru 12 luni pana la 126 RON pentru 36 luni (3,5 RON/luna).


Petfile.net, primul web site unde personajul principal este pet-ul tau

Daca ai decis sa creezi un profil pentru pet-ul tau pe Petfile, ai la dispozitie o pagina web in care poti stoca o galerie de poze, istoricul medical complet, propriul calendar de activitati. Poti chiar primi un memento de la Petfile.net pentru vaccinari si deparazitari pe baza orarului introdus de tine.

Petfile.net ofera garantia confidentialitatii informatiilor despre animalul de companie. Tu decizi cand si ce informatii doresti sa fie vizibile in profil, daca pet-ul s-a pierdut. Informatiile pot fi actualizate cu usurinta, de la orice computer sau smartphone conectat la internet.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare