Animale de companie

#caine #ciobanesc german #politia

Prea bland pentru politia romana

12 aprilie este data la care incepe licitatia pentru ciobanescul german refuzat de Inspectoratul de Politie al Judetului Dolj. Motivul? Este prea bland pentru a fi antrenat. Desi patrupedul nu este compatibil cu cerintele jobului, conducerea IPJ Dolj a decis sa isi recupereze investitia, licitatia pornind de la suma de 1715 lei.



Se pare ca nu toti cainii sunt agresivi sau cel putin nu suficient de agresivi pentru scopul pe care ar trebui sa il onoreze. In acest caz este vorba de un exemplar al rasei ciobanesc german (o catelusa pe nume Lala) care nu a reusit sa se adapteze conditiilor cerute de echipa de dresaj a IPJ Dolj. "Nu am reusit sa-l antrenăm sa aiba un comportament agresiv pentru a insoti patrulele de politie, astfel ca va fi vandut. Este mult prea bland. Nu a reusit nici sa se adapteze aici" declara agentul Viorel Zamfir.

Prin urmare, politia a decis sa isi acopere investitia facuta in intretinerea ciobanescului in varsta de 2 ani si a anuntat un pret de pornire a licitatiei de 1715 RON. Suma este destul de piperata avand in vedere ca este suficienta pentru a cumpara un pui de ciobanesc german cu pedigree .

Cu toate acestea, Lala are nevoie de un stapan. Mai exact de o persoana care sa participe la licitatia de la inceputul lunii aprilie, sa plateasca o suma considerabila de bani si sa accepte faptul ca nu este un caine agresiv , ci doar unul pe care si l-ar dori orice familie normala.

Licitatia va avea loc la sediul IPJ Dolj din Str. Vultur nr. 9, Craiova. Data de incepere a licitatiei este 12 aprilie ora 9:30.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea