Animale de companie

#tablouri #pisici #donatii #Pisicile Picasso #animale abandonate

Pisicile Picasso strang bani pentru animalele abandonate

Doua pisici din Australia si-au gasit muza si isi folosesc geniul creativ pentru a-si salva suratele abandonate - ele creaza cu labutele tablouri care se vand, iar banii sunt folositi pentru animalele abandonate de stapani.

Pisicuta Mini (foto) este doar una din artistele care isi etaleaza talentul pe panza, mergand cu labutele murdare peste tot. Ca sa fie stimulate in procesul creativ, pisicutele primesc cate o mingiuta dupa care alearga, relateaza The Daily Mail.

Mini sta in casa a doua femei din New South Wales care au salvat pana acum 12 pisici, trei caini si sapte pasari abandonate.

Tablourile realizate de pisici sunt vandute iubitorilor de animale, care se aleg cu o opera de arta si cu sentimentul ca au facut o fapta buna . Picturile sunt abstracte, insa aduc o pata de culoare in casa celor care le cumpara, iar stapanele spun ca pictura animalelor creaza putina murdarie prin casa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea