Animale de companie

#oposum #ostatici #noua zeelanda #femeie

O femeie din Noua Zeelanda, tinuta ostatica in propria locuinta de un oposum

O femeie din noua Zeelanda a fost tinuta ostatica de un oposum in propria locuinta. Aceasta a fost nevoita sa apeleze la autoritati pentru a putea iesi din locuinta.

 

Oamenii legii au fost surprinsi atat de apelul primit de la femeie cat si de animalul fioros.   

“Cand iesea din casa si incerca sa ajunga la masina, oposumul o ataca, iar ea trebuia sa se retraga in locuinta’’, a spus sergentul Craig Dinnissen, unul dintre ofiterii care s-au deplasat la fata locului, potrivit The Guardian.  

Oamenii legii au fost putini sceptici la inceput, insa, odata ajunsi la fata locului, dupa ce au inrtat in curte, oposomul a iesit din locul in care se ascundea si s-a catarat pe piciorul unui ofiter pentru a-l ataca.  

Acestia au capturat animalul in siguranta si l-au transportat la o rezervatie neturala din apropiere, unde poate locui departe de casele oamenilor, in siguranta (atat pentru oameni cat si pentru el).

 Din fericire, in timpul operatiunii de capturare, nici oposumul si nici oamenii legii nu au avut de suferit. 

Dr.Rachael Stratton, veterinar si expert in comportamentul animalelor, a explicat ca oposumul actiona mai degraba din frica decat din agresivitate.

Autoritatile au declarat insa ca oposumul ar putea fi un animal tanar, fara experienta, separat recent de mama lui, sau unul care a fost tinut in casa, ca animal de companie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului