Animale de companie

#veterinar #animale

Medicul veterinar la domiciliul tau

Gasirea unui medic veterinar specializat pentru ingrijirea animalutului tau si dispus sa se deplaseze la domiciliul clientului nu este cu siguranta un lucru usor insa nici imposibil.CautVeterinar.ro a aparut din dorinta de a ajuta proprietarii de animalute care nu au gasit inca medicul veterinar de care sa fie 100% multumiti dar si pe cei care au nevoie de un veterinar disponibil pentru urgente si deplasari la domiciliul clientilor.

Profilele medicilor veterinari de pe site contin detalii despre experienta si calificarea fiecarui medic, informatii privind serviciile prestate, disponibilitatea si tarifele percepute, recomandari, zona preferata, fotografii si scrisoare de intentie .

De asemenea, utilizatorii site-ului pot solicita informatii suplimentare medicilor veterinari de care sunt interesati.


Posteaza un anunt si asteapta sa fii contactat(a) de medicii veterinari


Pe langa a alege medicul veterinar direct de pe site, comparand informatia disponibila si solicitand detalii suplimentare, iti oferim posibilitatea de a posta gratuit un anunt si de a alege sa fii contactat de medicii veterinari interesati.


Esti medic veterinar ?


Te invitam sa te inscrii gratuit pe CautVeterinar.ro pentru a-ti gasi noi clienti si pentru a-ti creea un renume intr-o comunitate destinata punerii in contact a medicilor veterinari cu proprietarii de animale interesati de serviciile acestora.

Desi aflat la inceput, avem convingerea ca site-ul CautVeterinar.ro poate fi de un real folos pentru ambele categorii de persoane carora li se adreseaza, la fel ca si celelalte site-uri din portofoliul Caut.ro: CautaBona.ro, CautaMenajera.ro, CautaInfirmiera.ro, Meditatii.ro, CautInstalator.ro, CautElectrician.ro si CautZugrav.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, Dr. Raluca-Ioana Nedelea: Mirosul gurii la caini si pisici

Experti Animalute

Expertul Acasa.ro, Dr. Raluca-Ioana Nedelea: Totul despre aparatele ortodontice la caini si pisici

Experti Animalute

Expertul Acasa.ro, Dr. Raluca-Ioana Nedelea: Gingivitele la feline

Experti Animalute

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Dr. Raluca-Ioana Nedelea: Fracturile dentare la animalele de companie

Expertul Acasa.ro, Dr. Raluca-Ioana Nedelea, medic stomatolog

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului