Animale de companie

#animale de companie #animale #animale agresive #canicula animale

Canicula face animalele de companie mai agresive

Canicula afecteaza serios comportamentul animalelor si le face sa devina mai agresive, potrivit medicilor veterinari. In ultimele zile, la mai multe spitale din tara, s-a inregistrat un numar crescut de pacienti care s-au prezentat cu rani si plagi la nivelul membrelor, provocate de muscaturile de animale.

Animalele de companie au devenit din ce in ce mai agresive, dovada stand numarul mare pacienti inregistrati la spitalele din tara care s-au prezentat cu muscaturi.

Veterinarii explica fenomenul pe baza incalzirii vremii, care face ca animalele sa devina mai stresate si mai usor iritabile. Astfel, canicula devine un important factor de risc pentru muscaturi si agresiuni provocate de animale.

Specialistii sfatuiesc si indeamna stapanii sa fie mai atenti cu animalele lor si sa evite sa le agaseze sau sa le streseze foarte tare, pentru ca acestea sa nu reactioneze agresiv.

Foto: newscientist.com

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.