Animale de companie

#caine #caini #microcip #caine gasit

Caine gasit dupa opt ani, cu ajutorul microcipului

Daca la noi ideea de microcip inca le provoaca unora teama sau neincredere , in statele in care aceste dispozitive au fost adoptate, unele animale si-au regasit stapanii dupa ani de zile.

Povestea Petuniei, un terrier american alb, este un exemplu ideal. Petunia s-a pierdut de familia ei din Virginia in 2003 si a fost caine vagabond timp de opt ani, pana cand a fost gasita. Daca nu avea microcipul, cu siguranta nimeni nu ar fi stiut cui apartine.

Catelusa a fost gasita in California de o angajata a unui adapost pentru animale, care a luat-o si a ingrijit-o, relateaza MSNBC. Angajatii adapostului au luat legatura cu proprietarul, iar acum incearca sa o aduca pe Petunia acasa de Sarbatori.

Proprietara a fost extrem de fericita cand a constatat ca Petunia este in siguranta si abia asteapta sa o prezinte copilului sau, care s-a nascut chiar in anul in care a disparut catelusa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului