Animale de companie

#animale #gradina zoologica #abandon animale #animale abandonat

Animale abandonate la gradina zoologica din Tripoli

Din cauza confictului civil din Libia, mai multe animale au fost lasate de izbeliste, fara apa si mancare, la gradina zoologica din capitala tarii, Tripoli. Ele au ajutate si salvate de reprezentanti ai organizatiei "Vier Pfoten", care le-au gasit traumatizate si intr-o stare degradanta.

In urma inaintarii fortelor rebele in zona de la inceputul acestui an, "Zoo Tripoli", gradina zoologica din capitala Libiei, a fost abandonata cu tot cu animale. Acestea au fost nevoite sa faca fata unor conditii de viata cumplite, fiind lipsite de apa si mancare, dar si de ajutor medical.

Organizatia pentru protectia animalelor "Vier Pfoten International" a luat masuri urgente si a trimis in zona o echipa operativa pentru a acorda masuri de prim ajutor animalelor abandonate si ingrijiri medicale celor care se aflau intr-o stare de sanatate grava.

Ajunsi in zona, reprezentantii organizatiei au ramas inmarmuriti de conditiile de viata socante pe care le-au infruntat animalele, au facut o evaluare a lor si au stabilit prioritati in ingrijirea si hranirea lor.

Eforturile organizatiei vor continua si in urmatoarele saptamani, cu scopul de a salva vietile animalelor uitate de lume si de a-i invata pe reprezentantii gradinii zoologice sa le ingrijeasca corespunzator.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului