Animale de companie

#pisici #longivitate pisici #varsta pisica

Afla care este secretul longevitatii unei pisici!

Rosie este o pisica din Marea Britanie care a ajuns la onorabila varsta de 25 de ani (112 ani umani), depasind cu mult speranta de viata a acestei specii, iar stapana ei considera ca secretul longevitatii ei consta in... mirosul de bere, relateaza Dailymail.co.uk!

Pisica, in varsta de 25 de ani, a trait toata viata sa intr-un bar, alaturi de Christine Dilwoth, stapana ei. Femeia este de parere ca faptul ca Rosie a intrecut media sperantei de viata la pisici se datoreaza doar mirosului de bere la care a fost expusa in acesti ani.

Speranta de viata a unei pisici normale este de 15 ani, insa Rosie a ajuns la 25 si pare sa se simta bine. In plus, multi dintre cei care o vad pentru prima oara spun ca este un pui, datorita dimensiunilor foarte mici, nu ca ar avea cam 112 ani umani.

Pisicuta este o vedeta pe plan local, multi clienti venind la bar special pentru a se poza cu Rosie, in timp ce altii o mai si rasfata, permitandu-i sa mai soarba din cand in cand din bere, cea care pare sa-i fi devenit exilir al tineretii.

Foto: atsparella.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea