Animale de companie

#vulpe #catel #animale de companie

A cumparat un pui de caine, crezand ca este caine de rasa. Cateva luni mai tarziu a avut un soc, iar vecinii au dat-o in judecata

O femeie din Peru a luat decizia de a avea un animal de companie. Aceasta nu a stat prea mult pe ganduri si a cumparat un pui de caine. Dupa cateva luni femeia a avut un soc, iar vecinii au dat-o in judecata.

 

Femeia care credea ca a cumparat un pui de caine de rasa a crescut, de fapt, o vulpe. Acum vecinii acesteia i-au cerut despagubiri dupa ce animalulu le-a mancat mai multe animale.

Femeia a cumparat animalul de companie despre care credea ca este un caine de rasa de la un magazin din centrul orasului Lima. Acesta a dat pe puiul de vulpe, despre care I s-a spus ca este caine, 13 dolari.

“Am crezut ca este un caine de rasa. O femeie ne-a spus ca a mancat trei porcusori de Guineea”, a spus femeia, potrivit realitatea.net.

La inceput nu era nimic anormal in comportamentul animalului. Puiul de vulpe de juca foarte frumos cu cainii vecinilor. Insa, pe masura ce crestea, comportamentul acestuia a inceput sa se schimbe. Vulpea a inceput sa manance ratele si gainile vecinilor, dar si 3 porcusori de Guineea. In cele din urma, transformarea animalului a fost evidenta in momentul in care “catelul” s-a transformat intr-o frumosa vulpe andina, cu picioare subtiri, coada stufoasa, bot ascutit si urechi proeminente.

Acum femeia trebuie sa plateasca despagubiri vecinilor pentru animalele pe care vulpe le-a onorat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea