Animale de companie

#ziua internationala a pisicii # pisici faimoase #pisici celebre #pisici #animale #animale de companie

8 august, Ziua Internationala a Pisicii – care sunt pisicile ce au cucerit internetul

Astazi, 8 august, este Ziua Internationala a Pisicii. Felinele care au pus stapanire pe inimile oamenilor au o zi a lor, inca din anul 2002, ziua fiind decretata la nivel international de Fondul International pentru Bunastarea Animalelor.

Pentru a celebra pisicile cum se cuvine, ti-am pregatit pentru astazi un top al celor mai faimoase feline de pe internet.

Grumpy Cat

 

 

Este imposibil sa nu fi auzit macar odata de Grumpy Cat. Este cea mai populara pisica de pe internet. Grumpy are aproape 9 milioane de fani pe Facebook si peste 2,5 milioane de fani pe Instagram.

Grumpy a devenit atat de populara incat a aparut in nenumarate emisiuni ale televiziunilor americane, a vizitat si redactia Times, pentru o sedinta foto, si Forbes, pentru un interviu, si a aparut pe coperta Wall Street Journal si a New York Magazine. In plus, Grumpy Cat a aparut si intr-un lung metraj dedicat ei, ce a facut furori in intreaga lume Grumpy Cat's Worst Christmas Ever (Grumpy Cat - Cel mai groaznic Craciun).

Lil Bub

 

 

funny chin scratch #lilbub

O postare distribuită de Lil BUB (@iamlilbub) pe

 

Lil Bub este o alta pisica celebra pe internet. Felina a cucerit rapid internetul, ajungand sa aiba peste 3 milioane de fani pe retelele de socializare. In plus, Lil Bub si-a facut debutul pe marele ecran pe 5 august 2016, in pelicula Nine Lives, si este gazda unui talk-show.

Venus

 

 

congrats @littlemeleee! You’re the winner of the giveaway! Please DM to claim your gift certificate. 😺 *GIVEAWAY* 😺 It’s Caturday & time for another giveaway! 😺 . We will be giving away a $150 Gift Certificate to @adorepetbeds so you can customize a bed for your fur baby. We’re giving away one on Facebook too so double your chances by entering on both. 🐾 J’adore Custom Pet Beds specializes in luxury pet beds, handmade to your specifications so it’s completely unique to you while using high quality fiber fill, superior support, and upholstery-grade material for enhanced durability, strength, and quality. Swipe through to see pics of my new bed and examples of different shapes, styles, sizes, and designs which are just a few of the many options you’ll be able to choose from to customize your own. They have many more styles, colors, and patterns than what is pictured here. . . . Here's how to enter: *Like this post *Tag at least 3 friends in the comments below who have pets *Follow @adorepetbeds . . . 🏆 The winner will be chosen at random‪ Tuesday, July 24th at noon‬ EDT, announced in this post, and notified via DM. Enter right meow!!! Good luck! 🐾 #adorepetbeds #catbed #dogbed #petbed #Giveaway

O postare distribuită de Venus the Two Face Cat (@venustwofacecat) pe

 

Venus, pisica cu doua fete este o alta celebritate in randul felinelor. Si aceasta a devenit protagonista unor show-uri de televiziune. Are peste 1 milion de fani pe Facebook si 673 de mii de followers pe Instagram, Venus este o senzatie a internetului.

Aurora, pisica printesa

 

 

Your girls face when you tell her she's beautiful 😻 #throwbackthursday

O postare distribuită de Princess Aurora 👑 (@aurorapurr) pe

 

Desi nu la fel de celebra ca suratele de mai sus, Aurora este, fara doar si poate, cea mai frumoasa pisica de pe internet. Botezata dupa celebra printesa Disney, Aurora, pisica isi merita cu desavarsire numele de printesa.

Printesa Aurora din Suedia, este o pisica Ragdoll bicolora, cu ochi albastri, ce adora sa se lase fotografiata in cele mai frumoase ipostaze. Nici nu-i de mirara ca intr-un timp foarte scurt, Aurora a reusit sa aiba peste 172.000 de fani pe instagram.

Nathan, pisica ce adora plaja

 

 

Nathan makes her own decisions. She just wanted to swim laps in peace 😹

O postare distribuită de Nathan the Beach Cat (@nathan_thebeachcat) pe

 

Nathan este una dintre pisicile ce au ajuns vedete pe internet. Nici nu-i de mirare avand in vedere ca adora sa stea la plaja cat e ziua de lunga si se distreaza de minune in timp ce inoata printre valuri.

Lily, pisica vegetariana

 

 

You’re Berry Sweet! 💗👅🍓 Sound on 🔊 #LunchWithLily

O postare distribuită de Lily Fruit Veggie Eating Cat (@lilyandlunz) pe

 

Lily este o pisica ce adora sa manance fructe si legume. Mananca cu pofta capsune, afine, zmeura, banane, porumb, mazare, rucola, broccoli si multe altele.

Angel, pisica bengaleza

 

 

Angel este o adevarata diva, ce locuieste in inima New Yorkului. Adora sa pozeze in cele mai frumoase tinute, create special pentru ea. In plus a castigat simpatia a peste 130 de mii de internauti, care o urmaresc zilnic.

Sursa foto: unsplash.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea