Amenajarea casei

#decoratiuni ziua indragostitilor #decoratiuni Valentine's Day #ziua indragostitilor #valentine's day

Ziua Indragostitilor! Cum sa creezi chiar tu decoratiuni uimitoare

Au mai ramas doar cateva zile pana la Ziua Indragostitilor, cunoscuta pe plan mondial ca Valentine's Day. Daca vrei sa-i faci o surpriza placuta partenerului si sa decorezi locuinta in spiritul acestei sarbatori, poti crea chiar tu, acasa, decoratiuni uimitoare pe care, cu siguranta, le va aprecia.

Ghirlanda de inimioare

Sursa foto: madeeveryday.com

Sa creezi ghirlande de inimioare este foarte simplu. Ai nevoie doar de ata rosie, rezistenta, si pasla in nuante de rosu, roz si alb. Decupeaza pasla in forma de inimioare de diferite dimensiuni. Daca nu esti o persoana indemanatica foloseste un tipar. Poti descarca inimioare de pe internet, pentru a le printa. In acest fel te asiguri ca obtii ghirlande perfecte.

La final, tot ce trebuie sa faci este sa cosi inimioarele cu ajutorul atei rosii, ca in imaginea de mai sus. Atarna ghrilandele oriunde doresti. Dupa folosire le poti depozita intr-o cutie pentru a le folosi si in anul urmator.

Sursa foto principala: suburbansimplicity.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea