Amenajarea casei

#reamenajare bucatarie #idei de design #amenajare bucatarie #bucatarie

Vrei sa reamenajezi bucataria? Idei moderne de design din care sa te inspiri

Se spune deseori ca bucataria este inima casei, motiv pentru care ne dorim sa arate cat mai frumos si mai primitor. Insa, cu atatea optiuni disponibile, uneori poate fi dificil sa iei deciziile cele mai potrivite. Pentru a te ajuta sa incepi reamenajarea bucatariei, iti sugeram cateva idei moderne, cu un design elegant si plin de stil, din care sa te inspiri.

Dulapuri accente de culoare

Fa o declaratie chic si mondena cu dulapurile elegante intr-o nuanta indrazneata. Rafturile deschise din lemn natural si feronieria aurie, stralucitoare, aduc un plus de farmec atmosferei moderne.

Grinzile de lemn bine definite

In cazul in care intentionezi sa adaugi rafturi de lemn in bucataria ta, ia in considerare si adaugarea unor grinzi de lemn in tavan. Acestea au darul de a alungi spatiul si creaza puncte de interes vizual foarte placute.

Mobilierul din rachita

Anul acesta se poarta mobilierul realizat din materiale naturale, cum ar fi cel din rachita. Mai mult, mobilierul din rachita este una dintre cele mai importante tendinte de design din 2020 si nu exista nici un motiv pentru care nu il poti aduce in bucataria ta. Cu cat spatiul este mai simplu si mai elegant, cu atat imactul vizual al unui mobilier din rachita va fi mai mare si mai apreciat.

Podeaua tabla de sah

Cu o podea din placi alb si negre, gen tabla de sah, nu ai cum sa gresesti in 2020. aceasta adauga bucatariei tale un farmec aparte, minunat armonizat cu designul contemporan. Placile retro alb-negru si corpurile de iluminat inspirat alese, vor crea senzatie!

Accente rustice

In cazul in care bucataria ta are accente rustice, sa nu crezi ca nu ii poti da o linie moderna si plina de stil. Pastreaza spatiul contemporan si liniile care amintescc de o ferma si combina-le cu piesele cu linii elegante si moderne.

Bucataria cu accente de cupru

Daca preferi un aer mai rece in bucataria ta, articolele de gatit din cupru si rafturile deschise sunt doua dintre elementele importante de design din anul 2020. Combina-le cu dulapuri colorate pentru a adauga bucatariei tale un pic de culoarea si a imblanzi atmosfera.

Corpurile de iluminat moderne

Cu corpurile de iluminat galbene, cu o alura moderna si stilata, nu ai cum sa nu fii in trendurile acestui an. Alte cateva tuse de galben, cum ar fi spatarul unui scaun sau un vas de sticla decorativa pe un traft deschis, nu vor face decat sa intregeasca armonia si sa iti garanteze reusita designului pentru bucataria ta.

Verdele menta

Cu siguranta deja stii ca in 2020 sunt preferate culorile naturale, vii si proaspete, asa ca sa nu te mire daca iti propunem culoarea mentei pentru renovarea bucatarieie. O faianta in culori neasteptate, cum este acest verde deschis al mentei proaspete, se va imperechea perfect cu scaunele moderne in aceeasi nuanta proaspata. Datorita aerului incredibil de prospetime pe care il degaja, bucataria ta mentolata va deveni rapid punctul favorit pentru toata lumea din casa, prieteni sau musafiri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului