Amenajarea casei

#draperii #fotolii #amenajare verde oliv #vaze flori

Vrei sa ai o casa confortabila? Opteaza pentru amenajare in culoarea verde oliv!

Culorile joaca un rol important in succesul unei amenajari interioare cu stil, de aceea Acasa.ro iti prezinta in fiecare zi stiluri de design pentru casa folosind cate o nuanta dominanta aparte. Pentru amenajarea unui spatiu relaxant care sa emane pace si armonie, poti opta pentru culoarea veseliei: verde oliv.

1 Living armonios

Daca iti doresti un living care sa transmita prospetime si liniste, poti alege sa folosesti verdele oliv. Aceasta culoare te ajuta sa iti creezi un spatiu confortabil, eliminand vibratiile negative. Asadar, poti alege sa folosesti fotoliii capitonate de culoare verde oliv, pe care sa le asortezi cu draperii de acceasi culoare.
 

Sursa foto: zunetop.com

2 Bucatarie energizanta

Verdele oliv folosit in amenajarea bucatariei te ajuta sa creezi un spatiu plin de energie, unde vei putea gati fara sa simti oboseala. Mobila de culoare verde oliv, precum si accesoriile, cum ar fi suporturile pentru fructe sau vazele pentru flori, vor face din bucatarie un loc armonios si plin de vitalitate.

Sursa foto: elitefacilitiesservices.co.uk

3 Dormitor luminos

Pentru un dormitor luminos si spatios, poti alege sa folosesti culoarea verde oliv. Coloreaza peretii in nuante de verde si camera ta va capata un aer luminos. Verdele oliv reduce starea de nervozitate, astfel vei reusi sa adormi cu mai multa usurinta si te vei odihni corespunzator.


Sursa foto: architect-magazine.com

4 Dormitorul vesel pentru copil

Modul in care amenajezi camera copilului joaca un rol important asupra starii de spirit a acestuia. Verdele oliv este culoarea naturii, care transmite enegie si bunadispozitie. Din acest motiv, poti alege sa decorezi camera prichindelului, folosind aceasta culoare. Fie ca optezi pentru mobilier verde oliv, fie ca alegi accesorii, precum draperiile sau lenjeria de pat, camera copilului va fi confortabila si relaxanta.

Sursa foto: www.rightmove.co.uk

5 Baie eco

Verde oliv este o nuanta care se potriveste de minune si in amenajarea baii. In acest sens, poti colora peretii folosind tonuri de verde oliv si pentru a crea un efect vizual cat mai placut, poti opta si pentru accesorii in aceasta nuanta, cum ar fi suportul pentru periute, cosuletul de cosmetice sau chiar prosoapele pe care le folosesti.

Sursa foto: decoration-ideas.org
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare