Amenajarea casei

#emenatwork.ro #vopsea #vopsea efect crocodil

Vopsea decorativa de interior Plasma 3D efect Crocodil

Vopsea decorativa modelabila pentru interior, compusa din lianti si aditivi sintetici speciali, ce fac ca produsul sa devina impermeabil si foarte rezistent la solicitari, dupa uscare.

Odata aplicat un strat transparent protector pe baza de apa (monocomponent - 1K acrilic sau poliuretanic pentru rezistenta scazuta sau medie; bicomponent - 2K epoxidic pentru rezistenta superioara) rezulta PLASMA 3D perfect pedonabila si rezistenta la trafic. Stratul final poate fi finisat in mai multe tipuri de efecte, functie de instrumentele folosite la punerea in opera. 

Domenii de utilizare: Vopseaua decorativa pentru interior PLASMA 3D cu efect "piele de crocodil" este indicata pentru finisajul decorativ de interior al oricaror cladirilor vechi si moderne, hoteluri de lux, centre comerciale, restaurante, obiective rezidentiale si arhitecturale, proiectate pentru eleganta decorativa si originalitate, atat pe pereti, cat si pe pardoseli.
Instrumente de aplicare: Spatula din otel inoxidabil, mistrie, trafaleti si instrumentele dedicate fiecarui tip de efect decorativ, panouri. 

Diluare produs: Se dilueaza cu apa de las 10% pana la 20%, in functie de fiecare tip de efect decorativ ce se doreste a fi pus in opera.

Timp de uscare: 4-6 ore la o temperatura ambientala de 20°C in conditii normale de umiditate. Se lustruieste dupa 24 de ore. Uscarea in profunzime se realizeaza dupa 48 de ore.

Pregatire suport: Inainte de aplicare, se procedeaza la pregatirea corespunzatoare a suprafetei prin materiale de umplutura sub forma de praf sau sub forma de pasta (de tip FLYSTUK), apoi se netezeste cu hartie abraziva (recomandam cu tipul de granulatie P120), dupa aproximativ 12 ore de la finalul aplicarii. Urmeaza eliminarea succesiva a prafului si apoi se aplica un strat amorsa acrilica FISSACRIL, ce se dilueaza cu apa in proportie de 1:1 / 1:3. Dupa 4-5 ore de la aplicarea amorsei FISSACRIL, se va aplica cu ajutorul unei role, 1-2 straturi de primer (de tip: Primer Universal Brun, Primer Universal Gri, Primer Universal Alb).

Aplicare: Intindeti produsul cu ajutorul unei pensule, intr-o singura mana si uniformizati suprafata cu o mistrie din otel inoxidabil. Se modeleaza imediat dupa aceasta etapa cu un instrument dedicat efectului decorativ (trafalet decor, instrument pentru efect “fibra de lemn”, burete etc.).

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Dr. Raluca-Ioana Nedelea: Totul despre aparatele ortodontice la caini si pisici

Expertul Acasa.ro, Dr. Raluca-Ioana Nedelea, medic stomatolog

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare