Amenajarea casei

#avantaje usi glisante #usi glisante

Usi glisante - Avantaje pentru un confort sporit

Tendintele arhitecturale se schimba de la un an la altul, motiv pentru care intotdeauna ne vom bucura de noutati tocmai bune de adus acasa. Daca pana acum nu avem multe optiuni in ceea ce priveste delimitarea spatiului acum beneficiile aduse de usile glisante par sa fie tot mai multe. Iata cateva dintre cele mai importante!

 

 

Ce sunt usile glisante

Cand vine vorba despre alegerea usilor de interior avem la dispozitie o gama variata de modele si culori. Usile trebuie sa se adapteze stilului de amenajare ales si sa fie un accesoriu care sa ofere confortul de care ai nevoie acasa, dar si sa iti delimiteze spatiul de asa natura incat tu sa te bucuri de cat mai mult loc. Din punct de vedere al materialelor puse la dispozitie, intalnim usi din lemn, sticla, pvc, aluminiu etc, fiecare optiune fiind potrivita intr-un anumit decor. Usile glisante cel mai des intalnite sunt din aluminiu deoarece acestea reusesc sa imbine perfect design-ul elegant cu armonia spatiului din interiorul locuintei.

Este important de stiut faptul ca usile glisante din aluminiu pot inlocui cu succes orice usa de interior, fie ca vorbim despre bucatarie, hol sau camera de zi. Optimizeaza elegant spatiul, mai ales atunci cand camerele au dimensiuni prea mici. Usile glisante din aluminiu permit patrunderea luminii naturale in interior si creaza o legatura stransa intre exterior si interior, fara sa incarce vizual.

Avantaje usi glisante din aluminiu

Sunt elegante. Da, se bucura de un design modern care ar putea imbunatati aspectul oricarei case. Sistemul de glisare al usilor din aluminiu permite o manevrabilitate facila pentru orice membru al familiei. Se integreaza perfect in delimitarea oricarui spatiu.

Au o durata de viata mare. Chiar daca sunt foarte usor de manevrat, deschiderea lor putand fi realizata chiar si de catre copii, cand spunem usi glisante spunem o rezistenta ridicata si o durata mare de viata.

Aduc lumina naturala in interior. Datorita profilelor subtiri si a intinderilor mari de sticla, cu usile glisante din aluminiu vei reusi sa aduci mai multa lumina in casa. Sticla permite o iluminare facila a incaperii, spatiul interior fiind unul mult mai confortabil din punct de vedere vizual atunci cand exista lumina.

Se intretin usor. Fie ca vorbim despre profilul din pvc ori aluminiu, structura usilor, dar si geamul sunt foarte usor de curatat si nu ai nevoie de produse speciale, costisitoare din punct de vedere financiar.

Ofera siguranta. Usile glisante din aluminiu au un material rezistent, sticla din interior fiind securizata cu o grosime menita sa asigure siguranta casei si a familiei. Nu exista posibilitatea ca sticla sa se sparga atat de usor.

Asigura confort. Usile din aluminiu ofera caldura si pot fi o solutie tocmai buna pentru a delimita spatiul din bucatarie de living sau de terasa. Confortul este unul sporit si datorita sigurantei pe care o primesti o data cu montarea usilor.

Iti permit o aerisire optima. Datorita dimensiunilor mari, usile glisante ofera o aerisire optima a incaperii. Usile glisante din aluminiu aduc aer proaspat din exterior oricand le deschizi. Nu este nevoie sa le lasi mult timp deschise pentru a aerisi deoarece sunt extrem de eficiente datorita marimii.

Sursa foto: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea