Amenajarea casei

# stil de confort #confort #stil

Tu stii care este stilul tau de confort?

Adina Halas, Cristina Cioran, Carmen Bruma, Majda, Roxana Iliescu, si multi altii au acceptat provocarea #mysensodays de a-si descoperi propriul stil de confort si relaxare pentru locul in care cu totii ne simtim cel mai bine, cu atat mai mult cu cat trend-urile anului 2019 ar putea fi sumarizate in principala tendinta care este sinonima cu placerea de a veni acasa.

Am aflat lucruri interesante despre personajul SensoDays, despre prietenii pe care i-a adunat in peste 15 ani de experienta in domeniul home&deco, am experimentat texturile culorilor din natura alaturi de producatorul italian de canapele handmade, Gamma Arrendameti si ne-a cuprins putin toropeala cand am incercat sa redescoperim confortul somnului in lenjerii de calitate exceptionala, satinate si prosoape din bumbac egiptean.

Am pasit pe teritoriul art&deco de indata ce am avut contact cu fluiditatea canapelelor Kartell si am admirat liniile curbe ale scaunelor Clapp by Patrica Urquiolla. Doar ne-am putut imagina o seara cu relaxarea oferita de o baie aromata in minunata cada Palomba de la Laufen.

Am descoperit masa perfecta, cu finisaj de marmura care in combinatie cu colectia de farfurii Vileroy & Boch si scaunele Philippe Starck Kartell au determinat acel WOW care nu poate fi surprins in mod normal in cuvinte.

Tendintele sunt surse de inspiratie atunci cand te pregatesti sa iti amenajezi casa sau doar sa iti improspateaza spatiul. Nu trebuie totusi uitat ca ceea ce face un interior unic este tusa personala pe care o adaugi iar SensoDays te invita sa o faci inspirat de prietenii care ii umplu casa.

Kartell, Hansgrohe Group, Max Benjamin si Maison Berger sunt doar cativa dintre prietenii cu care ne-am intalnit la SensoDays.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului