Amenajarea casei

#lemn #bucatarie #cabina de dus #dormitoare #case pe roti #izolatie casa #camion casa

Transformarea camionului intr-o casa ultramoderna: un vis devenit realitate

Joseph Tayyar, un barbat in varsta de 50 de ani, a hotarat sa faca o schimbare in viata lui si sa renunte la casa pe care o avea pentru o noua experienta. Barbatul si-a transformat camionul intr-o adevarata casa pe roti, mobilata si amenajata precum o locuinta moderna.

Cum a aparut ideea de a realiza o casa mobila

Aventura a inceput cand Tayyar a vazut un program la televizor in care se discuta despre casele pe roti. Intrucat barbatul avea experienta in tamplarie si design interior, a decis sa isi faca propria locuinta, pe care sa o poata muta de fiecare data cand isi doreste sa schimbe "atmosfera".

Dupa ani de munca si aproximativ 225.000 de dolari cheltuiti, barbatul a reusit sa isi indeplineasca visul si sa-si transforme camionul in casa mult visata.

Cum transformi un camion intr-o casa

Camionul a fost reconditionat pentru a putea fi folosit pe post de casa. Astfel, peretii sunt grosi de 7 centimetri, ceea ce ii ofera o izolatie completa. In acest fel, caldura se pastreaza mult mai bine in interiorul casei mobile, si zgomotele din mediul inconjurator nu-i disturba linistea barbatului.



Pentru a reusi sa-si transforme camionul intr-o casa adevarata, Tayyar si-a impartiti spatiul din camion si a amenajat o bucatarie, dormitoare, un spatiu de lucru, un loc de relaxare, toaleta si cabina de dus.

Casa mobila ecologica

Casa mobila are un acoperis inedit. Pe suprafata camionului, barbatul a montat panouri fotovoltaice, cu ajutorul carora casa se alimenteaza cu energie de la soare.




Materialul principal folosit pentru amenajarea casei mobile este lemnul, care confera eleganta si caldura locuintei si te duce cu gandul la o cabana in mijlocul padurii.

Avantajele casei mobile

Printre beneficiile acestui tip de locuinta se numara economisirea energiei, evitarea poluarii din marile orase, viata dinamica si posibilitatea de a vizita cat mai multe locuri, astfel tii la distanta monotonia de a te trezi in fiecare zi in acelasi loc.

Cu ajutorul casei mobile, barbatul are ocazia sa viziteze orase din tari diferite, sa cunoasca oameni noi si fiecare drum poate fi o noua aventura.



Sursa foto:decoist.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea