Amenajarea casei

# birou apartament #birou acasa #culori #amenajare birou #culori birou

Top 6 cele mai potrivite culori pentru biroul de acasa

Spatiul de acasa pe care il dedici studiului sau lucrului este locul in care trebuie sa reusesti sa te concentrezi cel mai bine. Mai ai nevoie de creativitate, imaginatie, spor si energie pentru a-ti putea duce la bun sfarsit sarcinile. Din propria ta experienta, stii deja ca odata ce incepi sa lucrezi sau sa studiezi acasa, iti dispare orice urma de energie si toate lucrurile din jur iti distrag atentia, de la hartiile imprastiate pe masa, pana la galagia de afara. Stiai ca sunt anumite nuante care te pot ajuta sa lucrezi cu mai mult spor?

Conform designerilor de interior Kari Whitman si Jennifer Adams, pentru a crea o atmosfera propice studiului sau lucrului de acasa, trebuie ca una dintre urmatoarele nuante sa predomine in biroul tau.


1. Portocaliu deschis

Portocaliul deschis este o nuanta potrivita pentru vopsirea peretilor din birou, intrucat stimuleaza entuziasmul, creativitatea si dorinta de a reusi in cariera. In special adolescentii simt o energie pozitiva in momentul in care sunt inconjurati de aceasta nuanta calda si delicata, spune Whitman.


2. Turcoaz

Turcoazul este o nuanta care te duce cu gandul la apa marii si desci iti inspira libertate. In acelasi timp, turcoazul este asociat cu buna comunicare dintre parteneri (de cuplu, de serviciu, de scoala) si cu abilitatea de a invata rapid lucruri noi. Prin urmare, este o nuanta numai buna pentru a fi folosita in birou.


3. Gri inchis

Nuanta gri inchis stimuleaza puterea de concentrare, motiv pentru care ar trebui sa o folosesti mai mult in biroul de acasa. De asemenea, griul inchis are un efect linistitor si te ajuta sa te calmezi atunci cand esti nervos sau stresat.


4. Mov lavanda

Movul lavanda este nuanta creativitatii si a imaginatiei, de aceea este o alegere potrivita pentru biroul unui student sau pentru persoanele care lucreaza in domenii in care trebuie sa fie inventivi, spontani si originali in exprimare.


5. Ivoire

Nuanta ivoire este perfecta pentru biroul de acasa, intrucat te ajuta sa te concentrezi si sa nu fii distras de lucruri inutile. Atunci cand reusesti sa te concentrezi, sarcinile de serviciu isi vor gasi mai rapid rezolvare.


6. Varde smarald

Verdele smarald te ajuta sa ai spor la lucru, te energizeaza si iti confera o stare de bine. Aceasta nuanta de verde este asociata cu padurea si natura in general, de aceea te vei simti revigorat si cu chef de munca, mai spune Jennifer Adams.

Sursa foto: sheknows.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului