Amenajarea casei

# trucuri amenajare baie # trucuri renovare baie #renovare baie #amenajare baie

Top 5 trucuri pentru renovarea baii

O baie spatioasa, complet utilata si amenajata cu bun gust aduce un plus de confort oricarei locuinte. Daca baia ta nu mai corespunde cu stilul tau de viata, daca simti ca designul sau nu mai este deloc in trend ori ca ai vrea o cabina de dus de lux, cel mai probabil este momentul unei schimbari.

 

Renovarea baii este o provocare pentru tine? Nu si daca tii cont de cateva mici trucuri oferite de specialisti. Asadar, iata cele 5 ponturi ce-ti vor fi foarte utile pentru a finaliza cu brio proiectul de reamenajare al salii de baie!

Pastreaza configuratia obiectelor sanitare

Renovarea baii implica, de cele mai multe ori, modificari importante ale spatiului. Totusi, una dintre recomandarile de care ar trebui sa tii cont este sa pastrezi confguratia obiectelor sanitare. Interventiile la nivelul instalatiei sanitare pot fi destul de indelungate si, in plus, vor incarca foarte mult ”nota de plata” a manoperei. Asadar, incearca sa mentii aceeasi pozitionare a chiuvetei, cazii si a vasului de toaleta, pentru a eficientiza procesul de renovare si pentru a optimiza cheltuielile.

Pune la punct instalatia electrica

O baie utilata si moderne foloseste, chiar intr-o proportie considerabila, electricitatea. De aceea, printre primele lucruri de care trebuie sa te ocupi este instalatia electrica. Pentru a duce la bun sfarsit aceasta etapa, vei avea nevoie de ajutorul unui electrician specialist, care va realiza proiectul intr-o maniera eficienta si sigura. Esti cu un pas mai aproape de baia visurilor tale!

Salveaza obiectele care se pot reutiliza in noua ta baie

Chiar daca de data aceasta ti-ai spus ca nu vei mai face compromisuri, e important sa pastrezi din vechea baie acele lucruri care se afla intr-o stare foarte buna de functionare. In acest mod vei face economii importante. In plus, vei scuti timp pretios in goana prin magazinele de home and deco, deoarece lista de achizitii va cuprinde ceva mai putine produse.

Ia in calcul optiunea unei bai tehnologizate

Din ce in ce mai mult, tehnologia isi pune amprenta asupra vietii noastre. Fara doar si poate, aceasta are un rol esential pentru sporirea confortului in casele noastre. Daca tu si ceilalti membrii ai familiei sunteti pasionati de gadget-urile ultramoderne, luati in calcul optiunea unei bai tehnologizate! Sisteme Hi-Fi, televizoare cu ecran impermeabil, comenzi de iluminare inteligenta sau sisteme automatizate pentru cada si dus sunt doar cateva dintre variatele foarte tentante in acest caz.

Include spatii de stocare

Baia poate fi considerata un mic centru SPA, ceea ce inseamna ca aici vei regasi o multime de produse dedicate ingrijirii personale. Pentru toate acestea este nevoie, desigur, de suficient spatiu de stocare in care sa le pastrezi in ordine, intr-o stare foarte buna. Este cazul prosoapelor, recipientelor de produse pentru par si corp si de fapt a oricaror obiecte care te ajuta in rutina ta de infrumusetare.

Mobilierul modular si politele suspendate pot reprezenta solutii ideale pentru organizarea spatiilor de depozitare intr-o baie de mici dimensiuni.

Renovarea baii nu trebuie sa fie o bataie de cap. Tine cont de sfaturile prezentate in acest articol si scapa de stresul redecorarii!

Sursa foto: maxpixel.net

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea