Amenajarea casei

#watercooler #apa rece #apa

Top 4 avantaje ale utilizarii unui watercooler acasa sau la birou

Existenta unui water cooler (aparat de racire a apei) poate reprezenta un mare plus pentru orice birou sau casa, oferind apa proaspata ori de cate ori ai avea nevoie de aceasta. Nu doar disponibilitatea apei reprezinta un avantaj, ci si faptul ca un watercooler iti pune la dispozitie apa fierbinte sau rece ca gheata in orice moment, printr-o singura apasare de buton.

In randurile care urmeaza, vei putea explora cele mai importante avantaje ale investitiei efectuate intr-un astfel de aparat.

Ai apa rece si calda la dispozitie, in orice moment

Te gandesti deja la zilele calduroase, in care tava de gheata din frigider nu ingheata apa suficient de repede, iar paharul tau de apa este la temperatura camerei? Un watercooler rezolva acasta situatie nedorita, astfel incat sa te poti bucura de un pahar de apa proaspata si rece, care sa te faca sa uiti de temperaturile crescute.

De asemenea, prin achizitia unui watercooler poti spune adio timpilor morti in care asteptai ca apa sa fiarba in ibric, pentru a pregati un ceai fierbinte sau o ciocolata calda, intr-o dupa-amiaza ploioasa, in care vrei sa te delectezi cu o carte buna. 

Oricare ar fi nevoia ta, cafeaua, cana de cai sau de ciocolata delicioasa pot fi gata in doar cateva secunde, iar doza ta de energie si stare de bine va fi livrata atunci cand ai nevoie de ea.

Scapi de stresul aprovizionarii constante cu apa

De cate ori ti s-a intamplat sa ajungi acasa dupa o zi calduroasa, cu o sete de zile mari, indreptandu-te spre sticla de apa de pe masa? Doar ca surpriza, aceasta este goala, iar tu trebuie sa iesi din nou din casa, in temperaturile de vara, pentru a te aproviziona cu apa.

Nimeni nu isi doreste o astfel de experienta, iar stresul constant al stocarii cu apa pe timp de vara poate fi un chin. Bidoane de apa greoaie, care sunt dificil de transportat pana in casa, acumularea de sticle goale reprezinta neajunsuri care pot fi rezolvate cu un watercooler, care include un bidon de minimum 15 litri și care poate fi schimbat conform unui program bine stabilit.

Beneficiezi de avantajele apei curate pentru consum

Un alt beneficiu important pe care un watercooler il aduce in viata ta este nivelul ridicat de calitate al apei consumate, datorita filtrelor existente in aparat. Desi apa de la chiuveta este considerata potabila, aceasta are adesea un gust sau un miros specific, din cauza clorului folosit pentru purificare.

Filtrele de apa dintr-un watercooler folosesc tehnologii inovatoare, care permit obtinerea apei pure, fara gust si miros. Astfel, poti folosi acest aparat si pentru apa destinata gatitului si, astfel, gustul mancarii nu va fi afectat de diferite substante chimice existente in conductele de apa din oras.

Abonamentele de apa, cu watercoolere incluse sunt avantajoase

Pentru a face o investitie eficienta si ale carei avantaje sa fie vizibile din primul moment, cel mai bun mod prin care poti achizitiona un aparat de racire a apei este prin realizarea unui abonament care include un watercooler de la lafantana.ro.

Astfel, te vei asigura de disponibilitatea continua a apei curate atunci cand ai nevoie de ea, fara a-ti face griji cu privire la urmatorul moment in care trebuie sa cumperi apa sau sa schimbi filtrele aparatului. Un watercooler eficient se va afla in custodia ta, iar tu vei plati doar costul aferent achizitiei apei.

Poti include un watercooler in propria casa, pentru a asigura hidratarea corespunzatoare a intregii familii si pentru a va oferi sansa de a beneficia de momente de rasfat cu o ceasca de cafea aburinda sau de ceai inmiresmat.

Sursa foto: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului