Amenajarea casei

#amenajare casa #decorare casa

Top 3 decoratiuni care iti schimba starea – afla ce nu trebuie sa lipseasca din casa ta

In timp ce multi vorbesc despre ce decoratiuni de sezon sa alegi si cum sa le pui in evidenta, putini sunt si cei care se gandesc la atmosfera per ansamblu pe care o creeaza elemente adaugate in decor. Starea pe care ti-o induc, nu doar impactul vizual pe care il au, ar trebui sa fie scopul de fiecare data cand este aleasa o decoratiune, de orice fel.

Sunt decoratiuni de sezon, sunt cele practice, cele care pot scoate spatiul din anonimat, care il fac mai prietenos, mai luminos, mai amplu. Te-a gandit insa vreodata care sunt acele decoratiuni interioare pentru casa ta care iti pot schimba starea, care te relaxeaza, te energizeaza? Iata cateva sugestii din colectia DecoDepot, magazin online si fizic specializat pe aceasta nisa, a frumosului, a decoratiunilor ce impodobesc estetic caminele.

Colectia aromaterapie

Putina aroma delecteaza pe oricine si este binevenita. Nu poti avea mereu mirosul florilor proaspete in casa ta, insa poti miza pe lumanari parfumate. Acestea creeaza o atmosfera intima, placuta, romantica de ce nu si au in acelasi timp si o aroma placuta. In plus, formele si culorile diverse ale acestora le fac desigur poate printre cele mai practice si complexe elemente din casa ta – le poti integra in orice decor, pot fi o pata de culoare, sunt interesante, vizual vorbind si nu numai.

La Deco Depot lumanarile parfumate sunt de vanilie, citronella, woodelicious, portocala, lavanda, para etc. Ai de unde alege pentru a-ti incanta simturile, fie tinand cont de deliciul sezonului, fie amintindu-ti de ceea ce iti place, oricand.

Figurinele ceramice

Cumva in forma lor de miniatura sunt adorabile. Nu ai cum sa le treci cu vederea, asadar le pot considera responsabile cu faptul ca anima spatiul in care sunt amplasate. Acestea sunt ideale mai ales in gradini amenajate cu gust. Amintesc de micile placeri ale vietii, de a admira frumosul in orice forma si dimensiune.

DecoDepot aduce in atentia noastra o selectie generoasa a acestor figurine. Sunt preferate cele din lemn sau ceramica. Pot avea dimensiuni atat de diverse, iar ca reprezentare acestea sunt fie elemente specifice de sezon – barcute, ciuperci, flori –, fie cele potrivite oricand: zane, broscute, elfi, copii printre flori etc. Sunt o bucurie instanta sa revezi forme mici, culori vii, figurine atent lucrate.

Fotoliul din odaie sau cum devine acesta un element de confort

Un fotoliu este practic nelipsit din orice living. Acesta poate face parte dintr-un set cu o canapea, se poate integra la fel de bine si in alte incaperi, chiar daca este o piesa individual cumparata. Fotoliul lanseaza negresit o invitatie la relaxare, asadar in camera de zi acesta devine o atractie imediata.

Regula de baza in alegerea unui fotoliu este sa aiba reperele calitatii, un sezut confortabil si moale. Din punct de vedere estetic va conta insa si forma, liniile sale, culorile de tapitarie si ale lemnului. Pe cat este de versatil, fotoliul poate fi un accent al stilului romantic, clasic, dar si modern.

In fotoliu te adancesti, tu cu gandurile tale, este practic si poate ocupa un spatiu chiar restrans. Daca iti indrepti atentia catre colectia de la DecoDepot descoperi forme interesante, fotolii fara manere, cu finisaje deosebite, cele simpliste si moderne, cu picioare metalice. Un fotoliu scoica, ca forma si design apropiindu-se de acest model este uneori tot ce ai nevoie pentru completarea unui living.

La ce esti atenta cand alegi decoratiuni

Doar 3 dintre acele decoratiuni care iti dau o stare de bine au fost enumerate. Acest univers este insa unul mai generos si vizeaza fiecare incapere a unui camin. In alegerea acestora cei mai multi tind sa se orienteze spre sezon si evenimentele marcante din acest punct de vedere – sarbatorile. Totusi decoratiunile fac parte din casa ta oricand si iti amintesc despre ceea ce iti place. Ar fi bine sa aiba personalitate si sa te reprezinte.

Sunt preferate materialele durabile, lemnul cel mai adesea. Sunt in topul preferintelor culorile neutre pentru ca astfel o rama foto sau orice altceva va fi perfect integrata in decor, indiferent de cum se modifica acesta, ce mai adaugi, sezonier, ce mai schimbi.

Atentie si la finisaje. DecoDepot ne demonstreaza ca piesele de mobilier sau decoratiunile cu o patina vintage sunt complet diferite de cele simple. In functie de ceea ce doresti sa scoti in evidenta, de stilul preferat fii atent la detalii si modul in care este lucrat un element cu rol decorativ.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului