Amenajarea casei

#tendinte noiembrie 2020 #stil #decorarea casei # tendinte decorare casa

Tendinte decor noiembrie 2020. Patru idei de toamna care vor incalzi atmosfera in casa

Toamna este un anotimp la fel de bun pentru redecorarea casei ca oricare altul. Culorile sezonului sunt o inspiratie pentru designeri, care au stabilit cateva linii de urmat in decorarea locuintei in noiembrie 2020.

Portocaliul nu putea sa lipseasca din culorile recomandate pentru decorarea casei in noiembrie 2020. Nuantele sale vor "incalzi" orice camera, alaturi de marouri si impreuna vor crea o atmosfera confortabila in orice incapere din casa. Chiar daca este anotimpul in care natura intra in adormire, nu inseamna ca nu puteti da un suflu nou locuintei voastre, asa ca am adunat la un loc cateva idei de la decoratori.

Idei pentru toate gusturile si bugetele

Cine spune ca toamna este gri, inseamna ca nu s-a mai uitat de mult pe fereastra si ca nu a mai facut o plimbare in natura. Designerii au decis sa imprumute nuantele de maro si portocaliu din mediul inconjurator si ne recomanda sa le mutam in case, pentru a da camerelor un aer modern, plin de energie, dar si un echilibru energetic.

Cele doua culori se completeaza perfect, asa ca nu va zgarciti cu pernutele, paturile si obiectele de decor pentru a accentua anumite zone din casa. Dar pernutele, cuverturile si paturicile nu sunt singura "reteta" de decor.

Arta din carton

O simpla bucata de carton poate deveni un obiect de arta care sa iti dea un suflu nou casei tale. Iti trebuie doar (foarte) putina rabdare, un strop de lipici si cateva bete.

Cartonul poate fi impaturit ca un evantai si decupat, apoi, in forma de frunze, batul va fi lipit pe post de coada si toata lucrarea va putea fi fixata, apoi, pe un perete. Simplu si de efect!

Cuier pentru palarii

Daca esti fan palarii, accesoriile atat de dragi tie se pot transforma in obiecte de decor, mai ales daca nu dispui de un spatiu in care sa le depozitezi corespunzator. Cu un bat, cateva bucati de sfoara si cateva carlige de rufe poti face un "cuier" pentru palarii care va arata grozav atarnat pe orice perete din casa.

Tava decorativa cu dovleci

Nu vrei un obiect de decor permanent in culorile toamnei? Poti incropi unul de sezon, cu doi dovleci, cateva lumanari parfumate in suport transparent, potpuriu tomnatic si o tava draguta in care sa le asezi pe toate, pe o masuta, pentru a da casei un aer "asortat" cu sezonul pe care il traversam.

Presurile tesute, o pata de culoare vintage

Toata lumea a avut in familie o matusa, o bunica sau o ruda indepartata care obisnuia sa teasa covoare la razboi. Adevaratele minuni care ieseau din mainile batranelor de la tara dintr-o multime de resturi de lana vor fi oricand la moda si vor da un aer vintage incpaerilor in care vor fi folosite.

Culorile toamnei, mereu la moda

vestea buna este ca decoratiunile pe care le vei cumpara sau confectiona anul acesta vor fi cu siguranta la moda si anul viitor. Toamna nu se demodeaza niciodata si nici culorile ei. Joaca-te cu nuante de maro roscat, maro castana, maro scortisoara, ruginiu, portocaliu deschis pana la portocaliu rosiatic.

Lasa-ti imaginatia sa zburde si gandeste-te ca tot decorul va putea fi "impachetat" inaintea sarbatorilor de iarna si pus la pastrare pentru toamna viitoare. Asta, evident, daca nu te vei indragosti de el si nu vei decide sa il pastrezi pentru tot restul anului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea