Amenajarea casei

#decor perete #pictura murala #tapet

Tapetul ti se pare demodat? Iata cu ce il poti inlocui

Poate ca e prea mult sa declaram deja moartea tapetului, cu atat mai mult cu cat inca mai poti gasi o multime de modele pe care sa le iei in considerare in amenajari. O alta forma de arta preia se pare monopolul: pictura murala.

Am aruncat o privire pe Instagram pe la pasionatii de design interior si am adunat cateva imagini perfecte pentru inspiratie:

Bloggerita Mila, de la Jest Cafe, a imortalizat acest perete care creeaza un fundal jucaus, in culori foarte puternice, contrastante, dublate de o grafica abstracta foarte curajoasa.

Modern si jucaus, acest design fresh este singurul lucru necesar pentru acest perete care altfel ar fi fost extrem de plictisitor.

Unul dintre locurile cele mai potrivite pentru pictura murala este casa scarii. In imaginea de mai sus pare ca avem de a face cu o gradina secreta. Detaliile sunt uimitoare, frunzele care urca pana in tavan atrag atentia la inaltimea peretelui.

Fa asa intr-un fel incat pictura de pe pereti sa interactioneze cu decorul. Cum? De exemplu cu ajutorul unei oglinzi. E o modalitate amuzanta de a dubla pur si simplu desenul de pe unul dintre pereti.

Foto: Instagram, domino.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea