Amenajarea casei

#amenajari interioare #design interior #oglinzi #decor casa #mobilier functional

Surprinde-ti invitatii cu un decor inedit: 4 ponturi pentru amenajarea holului

Prima impresie conteaza! Aceasta regula se aplica si cand vine vorba de amenajarea casei. Cand intri intr-o locuinta, esti atent la detalii, iar daca ceea ce vezi in primele momente nu te incanta, sunt sanse mici sa iti mai schimbi parerea pe parcurs. Asadar, amenajarea spatiului de la intrarea in casa intr-un mod placut este un aspect de care trebuie sa tii cont.

Spatiul poate fi unul mic, insa acest lucru nu inseamna ca designul nu are un impact puternic asupra felului in care ceilalti percep casa ta. Urmatoarele ponturi te pot ajuta sa creezi un decor placut in holul de la intrarea in casa.


1. Joaca-te cu tonurile de culoare

Un mijloc simplu si ieftin de a schimba aspectul spatiului de la intrarea in casa este sa colorezi un perete intr-o nuanta diferita. O culoare vesela aplicata pe peretele din fata usii de la intrarea in casa va atrage atentia musafirilor. Incearca sa gasesti o culoare placuta, nu foarte diferita de cea a peretilor din jur, insa suficient de vizibila cat sa iasa in evidenta.


2. Foloseste mobilier functional

Holurile de la intrarea in casa nu sunt foarte spatioase, de aceea este destul de dificil sa alegi mobila potrivita. Dulapurile in care poti depozita lucruri marunte, precum manusile, cheile, esarfele, palariile sau alte accesorii mici, sunt recomandate pentru decorarea spatiului de la intrarea in casa. In cazul in care ai mai mult loc, poti adauga si doua scaune care sa inconjoare dulapul


3. Foloseste o oglinda

O oglinda pozitionata pe peretele din holul de la intrare da impresia de spatialitate. Datorita acestui accesoriu, camera va parea mult mai mare si mai aerisita.


4. Lumineaza camera

Pentru a face o buna impresie invitatilor, este important ca locuinta ta sa fie un spatiu primitor care sa transmita caldura. Lumina joaca un rol esential in acest scop, de aceea trebuie sa te folosesti de sisteme eficiente de iluminat, in cazul in care casa nu se bucura de lumina naturala. Un candelabru sau lampi pozitionate pe pereti pot oferi locuintei lumina de care are nevoie.

Sursa foto: hello-ideas.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului