Amenajarea casei

#amenajare casa #casa

Sufrageria dumneavoastra poate sa aiba un nou caracter

Casa dumneavoastra reprezinta un sanctuar fata de toate grijire si problemele lumii exterioare. Dar daca petreceti prea mult timp in aceasta, tot lucrul poate deveni monoton. Daca vi s-a intamplat sa va simtiti in felul acesta in propria dumneavoastra casa, atunci acesta este semnul de care aveati nevoie pentru a incepe un proiect de reamenajare.

 

Sufrageria, cea mai importanta camera

Cand incepeti un proiect de reamenajare interioara, cea mai buna idee este sa incepeti cu cea mai mare incapere, aceea fiind sufrageria. Sufrageria dumneavoastra reprezinta locul unde va petreceti timpul cu prietenii si familia, si poate avea rolul secundar de camera a oaspetilor. Din acest motiv, daca doriti sa faceti o schimbare radicala a decorului, puteti sa optati pentru o canapea extensibila. Astfel, veti fi nevoiti sa tineti cont si de marimea acesteia, intreaga pozitionare a camerei fiind nevoita sa se schimbe. Daca va ingrijoreaza ideea ca nu toti prietenii dumneavoastra vor avea loc in sufragerie, atunci puteti achizitiona si cateva fotolii puf pentru acestia. O alta componenta fundamentala a sufrageriei este spatiul de stocare din aceasta. Cel putin un perete trebuie ocupat de dulapuri sau de o noptiera in care puteti incorpora si un televizor, pe langa diferitele accesorii personale precum fotografiile si cartile dumneavoastra. 

Modalitati in care puteti redecora sufrageria 

Pe langa schimbarea mobilierului, sufrageria dumneavoastra poate fi reinnoita si in moduri mai subtile. Instalarea unui sistem de iluminat complex pentru a crea o mai buna atmosfera este unul dintre aceste modalitati. In acelasi timp, puteti sa ii aduceti camerei o noua imagine prin schimbarea culori peretilor, sau tapetarea acestora. Un strop de culoare mai poate fi adus prin accesoriile din aceasta camera, precum tablourile, lustrele sau prin aducerea catorva taburete colorate. Si cea mai buna modalitate de a va juca cu paleta geometrica a camerei este prin a aduce cateva plante de diferite marimi. Acestea, prin formele curbate, ondulate si organice ale acestora, se vor complementa de minune cu volumetriile paralelogramice ale mobilierului. Inca o modalitate prin care puteti sa ii dati camerei dumneavoastra un aer de nou, este prin rearanjarea mobilierului. In acest mod, ochii dumneavoastra vor putea acapara noua informatie, lucru care va sparge monotonia de odinioara.

Daca sunteti in cautare de mobilier de calitate pentru proiectele dumneavoastra de reamenajare si remobilare, atunci cea mai buna solutie este de a va folosi de echipa specializata al unui magazin online care se ocupa in acest domeniu. In acest fel, stresul cumparaturilor si cel al traficului nu vor mai fi o problema.

Sursa foto: freepik.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului